«Διαδρομή Προσφοράς» από την ΟΠΑΠ

Εσείς κατεβάζετε την εφαρμογή και η ΟΠΑΠ προσφέρει έως και 20 ευρώ, με την προϋπόθεση ότι θα απαντήσεις σωστά σε όλες τις ερωτήσεις των Quiz και θα τρέξεις τα χιλιόμετρα που σου ζητούνται!


 

Με αφορμή τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, o ΟΠΑΠ δημιούργησε μια δυναμική εφαρμογή για κινητά, τη «Διαδρομή Προσφοράς», καθώς και την αντίστοιχη ιστοσελίδα www.diadromiprosforas.gr δίνοντας σε όλους την ευκαιρία παίζοντας αλλά και τρέχοντας να αυξήσουν την προσφορά του ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων «Αγία Σοφία» και «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού»!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η εφαρμογή αποτελείται από  προκλήσεις οι οποίες ‘ξεκλειδώνουν’ σταδιακά κάθε βδομάδα και θα διαρκέσουν μέχρι και την ημέρα του αγώνα στις 8 Νοεμβρίου.

  • Κάθε Δευτέρα ανοίγει και μια πρόκληση QUIZ με  4 ερωτήσεις! Με κάθε σωστή απάντηση, αυξάνεις την προσφορά της ΟΠΑΠ.
  • Κάθε Παρασκευή ανοίγει και μια νέα δοκιμασία τρεξίματος! Αν ολοκληρώσεις την διαδρομή η ΟΠΑΠ προσφέρει για σένα!

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή και ο ΟΠΑΠ μπορεί να προσφέρει έως και 20 ευρώ, με την προϋπόθεση ότι θα απαντήσεις σωστά σε όλες τις ερωτήσεις των Quiz και θα τρέξεις τα χιλιόμετρα που σου ζητούνται!

facebook-post-marathon
Ακόμα όμως κι αν δεν ολοκληρώσεις  όλες τις προκλήσεις με επιτυχία, μπορείς να προσφέρεις, κάνοντας share, βγάζοντας selfie ή ακόμα και απλά κατεβάζοντας την εφαρμογή!

Την ημέρα εκκίνησης του Μαραθωνίου, στις 8 Νοεμβρίου, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα, κάνοντας ένα check in, να αυξήσουν την προσφορά τους.
Όσοι θα ήθελαν να προσφέρουν αλλά δεν έχουν smartphone μπορούν να παίξουν μέσω του υπολογιστή τους μπαίνοντας στην ιστοσελίδα diadromiprosforas.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *