Δεν θα πιστεύετε πόσα έβγαλε η La Roux μέσα σε 3 μήνες από το Spotify!

Όχι όσα λέει η λογική!


 

Mπορεί όταν ακούμε το όνομα ενός γνωστού καλλιτέχνη δίπλα στη λέξη Spotify να φανταζόμαστε ότι τα δολάρια πέφτουν βροχή, να που τα πράγματα όμως είναι αρκετά διαφορετικά στην πραγματικότητα.

Η La Roux λοιπόν πριν λίγο καιρό είχε παραδεχθεί στα social media ότι της πήρε καιρό για να ανακαλύψει και να εκτιμήσει τις υπηρεσίες του Spotify (τόσο ως καλλιτέχνης όσο και ως ακροατής), γράφοντας στις σελίδες της ότι «Το Spotify είναι ο καλύτερος τρόπος για να ακούσει κάποιος μουσική. Όποιος λέει το αντίθετο έχει πρόβλημα με τα αυτιά του».

Να που τώρα όμως, και αφού έλαβε το πρώτο της τσεκ με τις εισπράξεις για την χρήση των τραγουδιών της στην μηχανή streaming, άλλαξε άποψη. Η τραγουδίστρια με τα εκτυφλωτικά κόκκινα μαλλιά ανέβασε στο Facebook μία φωτογραφία σχολιάζοντας από κάτω «Σε ευχαριστώ Spotify για τα 100 δολάρια που κέρδισες για μένα μέσα σε τρεις μήνες. Τώρα ίσως μπορώ να πληρώσω για τις premium υπηρεσίες σου. Τι τυχερή!». Διακρίνω μία ειρωνεία;

Η La Roux πάντως νωρίτερα μέσα στη χρονιά είχε αποκαλύψει ότι δουλεύει πάνω στον τρίτο της δίσκο ο οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016. Απλά δεν ξέρουμε αν θα τον ανεβάσει στο Spotify.

 

via

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *