Η Demy Lovato βαφτίστηκε στον Ιορδάνη ποταμό

H Demy Lovato βαφτίστηκε στον Ιορδάνη ποταμό

Οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές και η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να δώσει εξηγήσεις.


H ηθοποιός και τραγουδίστρια, Demy Lovato, έκανε το πνευματικό της ταξίδι στο Ισραήλ, αποκαλύπτοντας πως βαφτίστηκε στον Ιορδάνη ποταμό. Η 27χρονη Demy πέρασε πολλά πρόσφατα, αντιμετωπίζοντας το “τέρας” της κατάθλιψης, ενώ νοσηλεύτηκε μετά από υπερβολική (και σχεδόν θανατηφόρα) δόση οπιούχων φαρμάκων.

Ενθουσιασμένη από το ταξίδι της, η τραγουδίστρια του COOL FOR THE SUMMER, δήλωσε εντυπωσιασμένη από τα μαγικά (όπως αναφέρει η ίδια) μέρη που επισκέφθηκε. Ένιωσε την επαφή με τον Θεό, κάτι που δεν είχε καταφέρει για χρόνια και νιώθει πιο ανανεωμένη από ποτέ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Τα σχόλια, όμως, στο Instagram δεν ήταν καθόλου θετικά. Υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις για την επίσκεψη της τραγουδίστριας σε μια χώρα που κατηγορείται ότι καταδυναστεύει τους Παλαιστίνιους.

Η τραγουδίστρια ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της αλλά και όσους σχολίασαν το ταξίδι στο Ισραήλ, λέγοντας πως επρόκειτο για ένα δωρεάν ταξίδι με αντάλλαγμα μερικά posts στα social media.

“Συγγνώμη αν πρόσβαλα κάποιον, δεν ήταν πρόθεσή μου. Το ταξίδι μου ήταν πνευματικής φύσης και αναζήτησης και όχι πολιτικού χαρακτήρα. Τώρα συνειδητοποιώ πως πλήγωσα κάποιους και ζητάω συγγνώμη για αυτό. Συγγνώμη που δεν είμαι τόσο μορφωμένη και συγγνώμη που σκέφτηκα, πως το ταξίδι αυτό ήταν καθαρά πνευματικό. Καλύτερα να μπλέξω επειδή είμαι αυθεντική παρά να μείνω σιωπηρή για να ευχαριστήσω κάποιους.”

Η “συγγνώμη” της Demy δημοσιεύθηκε από την ίδια παρά τις αντιρρήσεις της ομάδας της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *