Demy: «Δεν πήγα σε talent shows, δεν μου άρεσε η λύση της τηλεόρασης»

Tο ότι είναι μόλις 22 δεν χρειάζεται να σ’ το πει. Το «φωνάζει» το πεντακάθαρο πρόσωπό της, τα μάτια της που σπινθηρίζουν, η κίνησή της να φέρει βάφλες στο τραπέζι μαζί με τον καφέ – αν και αυτό που πίνει είναι γάλα με καφέ. Λογικό, εξάλλου, ένα κορίτσι να μη σκέφτεται τις επιπτώσεις μιας βάφλας. Είναι σαν κλαράκι η Demy. Με τεράστια μάτια –όπως αυτά των γιαπωνέζικων μάνγκα– να σε κοιτούν χωρίς ίχνος δυσπιστίας. «Ήμουν πάντα αδύνατη, ενώ υπήρξαν και στιγμές που ήθελα να παχύνω. Όλες οι γυναίκες παθαίνουν διάφορες ανασφάλειες με την εμφάνισή τους, οι οποίες έρχονται και φεύγουν. Υπήρξε περίοδος που θεωρούσα ότι τα αυτιά μου ήταν πεταχτά. Μετά μου έφυγε. Αγαπάω να ασχολούμαι με κρέμες και ξεβάφομαι πολύ καλά. Μου έχει γίνει βίωμα πλέον. Άρχισα να βάζω και μια κρέμα ματιών, γιατί κουράζονται τα μάτια μου από το βαρύ make-up.
Η μαμά μου έχει πιο ξεκούραστο βλέμμα από μένα» λέει στο People.

Η Demy από τα 19 της, όταν τη γνωρίσαμε, μέχρι σήμερα, έχει περάσει από νυχτερινά μαγαζιά, συναυλίες, τα Mad Awards και τα Madwalk. Αναρωτιέμαι πού λειτουργεί καλύτερα. «Λειτουργώ καλύτερα εκεί όπου έρχεται κόσμος για να με ακούσει. Υπάρχουν χώροι που είναι ξένοι προς εμένα και το κοινό δεν είναι “απόλυτα εκεί” για να με ακούσει. Κατά τα άλλα, δεν ξεχωρίζω τους χώρους. Δεν είμαι κολλημένη, προσαρμόζομαι. Στις πίστες, όμως, όπου οι συνεργασίες είναι συνήθως ανάμεσα σε ένα λαϊκό και έναν ποπ καλλιτέχνη, ο δεύτερος δεν περνάει και τόσο καλά, αφού ο κόσμος που έρχεται έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στο λαϊκό τραγούδι» εξομολογείται στο People και σκέφτομαι ότι έχει απόλυτο δίκιο. Επιπλέον, δεν ξέρω κατά πόσο είναι συμβατό με την ηλικία της να ανεβαίνει στην πίστα στις 2.00 τα ξημερώματα.

Το ότι η πιτσιρίκα θα γινόταν κάποια στιγμή τραγουδίστρια είχε αρχίσει να διαφαίνεται αρκετά νωρίς. «Θυμάμαι τα talent shows, έλεγα ότι ήθελα να γίνω τραγουδίστρια, αλλά δεν κατέφυγα ποτέ σε αυτά, γιατί δεν μου άρεσε η λύση της τηλεόρασης και το ξαφνικό “μπαμ”. Με κράτησε ο φόβος πως ίσως κριθώ άδικα. Αυτό το απότομο της τηλεόρασης ακόμη με τρομάζει. Αν και ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν καριέρα από αυτά τα shows. Το The Voice, σήμερα, ίσως και να το σκεφτόμουν». Μέσα από το συγκεκριμένο talent show γεννήθηκε και μία πολεμική, αναφορικά με τους λαϊκούς και τους ποπ ερμηνευτές, σε σχέση με το ποιος κάνει ευκολότερα καριέρα στην Ελλάδα. «Είναι πιο εύκολο, γρήγορο και προσοδοφόρο για τους λαϊκούς καλλιτέχνες, καθώς γίνονται πιο εύκολα αποδεκτοί και ο κόσμος ταυτίζεται μαζί τους. Το λαϊκό τραγούδι είναι στο αίμα μας. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως και ένας ποπ καλλιτέχνης δεν μπορεί να κάνει καριέρα».

Της υπενθυμίζω πως στο πρωτοχρονιάτικο People το αγόρι της, Άκης Πετρετζίκης, είχε δηλώσει πως το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Demy είναι η συγκατοίκηση. Εκείνη τι λέει; «Η συγκατοίκηση προέκυψε ως σκέψη αποκλειστικά και μόνο λόγω της σχέσης μου, αφού πλέον έχει ωριμάσει. Κατά τα άλλα, δεν έχω την ανάγκη να μείνω μόνη. Είναι και ο φόβος να φύγω από το πατρικό μου. Θα έρθει κι αυτή η ώρα, βέβαια. Μπορεί και σε ένα μήνα από τώρα που μιλάμε να μπω στη φάση της συγκατοίκησης. Είμαι δύσκολος άνθρωπος στις αλλαγές. Φοβάμαι να πάρω μεγάλες αποφάσεις. Μπορεί να το θέλω πολύ και απλά να με φοβίζει η τόσο μεγάλη αλλαγή. Θα γίνει, όμως, το “κλικ” μέσα μου και θα δεις ξαφνικά έναν άλλον άνθρωπο».

Επίσης, παρά τις αρχικές αποστειρωμένες απαντήσεις της σε ό,τι αφορά το αγόρι της, πλέον έχει χαλαρώσει. Εκείνος, πάλι, όχι. «Είναι πια κάτι δεδομένο, ήρθε μόνο του με το χρόνο, χαλάρωσα. Έφυγε ο τρόμος της πρώτης περιόδου, του τι πρέπει να πω. Μπόρεσα να ξεκαθαρίσω κι εγώ πού σταματάμε και το σέβονται και οι γύρω μου. Μέχρι ένα σημείο δεν με ενοχλεί να μιλάω για τον Άκη, αλλά όχι και να με ρωτάνε πώς ξυπνάμε το πρωί μαζί. Ο Άκης, από την άλλη, έχει ακόμη αυτές τις ντροπές και αποφεύγει να μιλάει για μένα. Είναι ντροπαλός. Δεν θέλει να με φέρει σε δύσκολη θέση και προσπαθεί να αποφύγει τις κακοτοπιές».

Πηγή: Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

Τραγουδίστρια του «The Voice» αποκάλυψε πως ο Λούκας Γιώρκας την παράτησε για την Ράπτη

Είναι ο Σάκης Ρουβάς ο καλύτερος πωλητής της Ελλάδας;

Marc Anthony: “Έκανα καριέρα γιατί είμαι άσχημος”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *