Το country duo Dan & Shay συνεργάζεται με τον Justin Bieber

Justin Biber, Dan & Shay

Το τραγούδι 10,000 HOURS είναι το πρώτο single από το νέο album των Smyers και Mooney.

Οι Dan + Shay και ο Justin Bieber συνεργάζονται για το καινούργιο τραγούδι 10,000 HOURS, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα.

Το mid-tempo τραγούδι είναι σε σύνθεση των: Dan Smyers, Shay Mooney, Justin Bieber, Jordan Reynolds, Jessie Jo Dillon και Jason “Poo Bear” Boyd. Eίναι το πρώτο single από το επερχόμενο album των country τραγουδιστών.

Η αποκάλυψη για τη συνεργασία ξεκίνησε από τα social media, λίγες μέρες μετά το γάμο του Justin με την Hailey, στον οποίο οι Dan + Shay είχαν παραβρεθεί. Άλλωστε, και οι τρεις είναι φίλοι πάνω από πέντε χρόνια.

Οι Dan + Shay έχουν ήδη τρία νούμερο ένα στο BILLBOARD’S COUNTRY AIRPLAY CHART, με τα τραγούδια: TEQUILA, SPEECHLESS, ALL TO MYSELF, ενώ ο Justin κατάφερε φέτος να φτάσει στη 2η θέση του BILLBOARD HOT 100, με το I DON’T CARE, μια συνεργασία με τον Ed Sheeran.

O Justin και η Hailey είπαν και πάλι “I do” ενώπιον διάσημων καλεσμένων

Oι Dan + Shay μίλησαν σε ραδιοφωνική εκπομπή για το γάμο του Justin και της Hailey. “Ήταν τρελό, είχαμε στο τραπέζι μας τις Kris Jenner, Kendall και Kylie Jenner,  τον Usher, τον Jade Smith, άτομα δηλαδή, που είναι αδιανόητα διάσημοι στον κόσμο των social media.”

“O  γάμος ήταν απίστευτος. Η τελετή έγινε στο παρεκκλήσι και ήταν ένας διασκεδαστικός. γάμος.  Ελπίζω να μαθευτούν σύντομα λεπτομέρειες από εκείνη τη βραδιά γιατί έγιναν πράγματα, για τα οποία δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Όχι κάτι τρελό αλλά διασκεδαστικό. Ο Justin είχε πλάκα και όλος ο γάμος ήταν όμορφος και άψογα. διοργανωμένος.”

Παρότι δεν το είχαν προγραμματίσει, οι Dan + Shay τραγούδησαν στη δεξίωση διάφoρα τραγούδια τους, καθώς  και το καινούργιο κομμάτι στο οποίο συνεργάστηκαν με τον Justin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *