Χρόνια πολλά Δέσποινα Βανδή!

Η Δέσποινα Βανδή σήμερα θα σβήσει κεράκια στην γενέθλια τούρτα της! Η τραγουδίστρια που βρίσκεται σε διακοπές θα γιορτάσει με τα πολύ αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ δεν διστάζει να πει την ηλικία της. Την αληθινή! Η Δέσποινα Βανδή γεννήθηκε το 1969 και σήμερα, κλείνει τα 45. Μετράει ήδη 20 χρόνια επιτυχιών και μιας σημαντικής καριέρας, κατά τη διάρκεια της οποίας κατέκτησε πολλά. Αμέτρητα σουξέ, πωλήσεις εκατοντάδων χιλιάδων δίσκων, μεγάλες συνεργασίες και κυρίως πολύ αγάπη από τον κόσμο που την λάτρεψε και την ακολουθεί ως τώρα.

despoina

Φέτος ήταν μία πολύ επιτυχημένη χρονιά. Διέπρεψε ως coach του The Voice, παρουσίασε την Eurovision και είδε τα τραγούδια της να καρφώνονται στο Νο1 του ραδιοφωνικού airplay, έχοντας αλλάξει και συνεργάτες και -πρόσφατα- και δισκογραφική εταιρία, επιστρέφοντας στη Heavevn. Το χειμώνα ετοιμάζει το σχήμα της σεζόν με τον Νίκο Οικονομόπουλο, ενώ θα την απολαύσουμε και πάλι, στον δεύτερο κύκλο του μουσικού talent show.

Θυμηθείτε την πρώτη φορά που είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά το 1997 και είχε μαρτυρήσει για πρώτη φορά την ηλικία της!

vandi

Χρόνια πολλά Δέσποινα!

Διαβάστε ακόμα:

MAD Αποκλειστικό: Όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον Θέμη Γεωργαντά στο ΟΚ@night!

Η Δέσποινα Βανδή μιλάει στην κόρη της για τον Οδυσσέα Ελύτη και τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

Δείτε την Δέσποινα Βανδή -super κορμί- με μαγιώ!

Όλα αλλάζουν / Δέσποινα Βανδή (Mad VMA 2014 by Airfasttickets)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *