Christina Aguilera, Coldplay και Lumineers στο soundtrack του νέου Hunger Games

Έχουμε ακούσει εδώ και καιρό το νέο κομμάτι των Coldplay, «Atlas», το οποίο θα περιλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας «The Hunger Games: Catching Fire», ωστόσο φαίνεται πως δεν θα είναι το μοναδικό που θα τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Κι αυτό γιατί το soundtrack περιλαμβάνει μερικά πολύ δυνατά ονόματα της δισκογραφίας όπως είναι η Christina Aguilera, οι National, η Patti Smith, οι Imagine Dragons και οι Lumineers.

Δείτε αναλυτικά ποιά τραγούδια θα περιλαμβάνονται στο soundtrack:

1. Coldplay – Atlas
2. Of Monsters and Men – Silhouettes
3. Sia (ft. The Weeknd & Diplo) – Elastic Heart
4. The National – Lean
5. Christina Aguilera – We Remain
6. The Weeknd – Devil May Cry
7. Imagine Dragons – Who We Are
8. Lorde – Everybody Wants to Rule the World
9. The Lumineers – Gale Song
10. Ellie Goulding – Mirrors
11. Patti Smith – Capital Letter
12. Santigold – Shooting Arrows at the Sky
13. Mikky Ekko – Place for Us
14. Phantogram – Lights
15. Antony & the Johnsons – Angel on Fire

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *