Άγριο κράξιμο στην Charlize Theron επειδή ο γιος της ντύνεται σαν κορίτσι

“Είναι δυνατόν να επιτρέπει στον γιο της να ντύνεται σαν κορίτσι;” είναι ένα απο τα πολλά σχόλια γύρω από τον τρόπο που έχει επιλέξει να ντύνεται ο γιος της ηθοποιού.

Ο Τζάκσον είναι ο 6άχρονος γιος της Charlize Theron που έχει υιοθετήσει από τη Νότια Αφρική, κάτι που αφήνει “ασυγκίνητους ” τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς δεν σταματούν να σχολιάζουν πως είναι “κακή μητέρα”.

Ο λόγος; Το ότι αφήνει τον 6χρονο γιο της να ντύνεται σαν κορίτσι. Όλα άρχισαν το περασμένο καλοκαίρι, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Τζάκσον ντυμένου ως Έλσα από το «Frozen» της Ντίνσνεϋ κάτι που συνεχίστηκε αρκετές φορές.

Η τελευταία αφορμή δόθηκε τον προηγούμενο μήνα, όπου η οικογένεια ήταν στο Μεξικό και ο μικρός Τζάκσον φορούσε κολιέ με ροζ χάντρες.

Ο Τζάκσον σταμάτησε το τάεκ βο ντο τουλάχιστον ένα χρόνο πριν αρχίσει να φορά κοριτσίστικα ρούχα, αναφέρει η «Page Six», ενώ η μητέρα ενός συμμαθητή του Τζάκσον στο τάεκ-βο-ντο δήλωσε ότι η ηθοποιός συχνά ερχόταν για να βοηθήσει το τότε τρίχρονο αγοράκι να συγκεντρωθεί: «Είναι ένα πολύ γλυκό αγόρι, αλλά σίγουρα ταραξίας. Δεν καθόταν ήσυχος, κι ήταν αυστηρή μαζί του, λέγοντάς του να μη μιλά και να προσέχει. Τώρα, του επιτρέπει να φοράει αυτά που θέλει να φοράει.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *