Χαρακτήρας στο videogame “World of Warcraft” θα γίνει ο Robin Williams!

Ο υπερταλαντούχος ηθοποιός όπως φαίνεται θα αφήσει το στίγμα του, ακόμα και στα….videogames! Έναν διαφορετικό τρόπο για να τιμήσουν τον Robin Williams σκέφτηκαν οι παίκτες του δημοφιλέστερου Role Playing Game “World of Warcraft” (WoW), φανατικός παίχτης του οποίου ήταν και ο δημοφιλής ηθοποιός. Με αίτημά τους προς τους δημιουργούς του παιχνιδιού ζήτησαν να δημιουργήσουν έναν Non Playable Character (σ.σ. οι χαρακτήρες αυτοί ελέγχονται συνήθως από τους δημιουργούς του παιχνιδιού) προς τιμήν του Williams.

Στο κείμενό τους, που υπέγραψαν περισσότεροι από 10.000 χρήστες του WoW αναφέρονται σε συνεντεύξεις του Williams στις οποίες είχε αναφερθεί στην αγάπη του για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «πολλοί ζητούν ο χαρακτήρας αυτός να λέει ορισμένα από τα καλύτερα αστεία του Williams στην Worlds End Tavern, ώστε να συνεχίσει να μας κάνει να γελάμε και μετά το θάνατό του».

Το αίτημα τους τελικά εισακούστηκε από την εταιρεία Blizzard, η οποία ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει αυτόν τον χαρακτήρα. «Θα τα πούμε στο παιχνίδι» αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας μέσω twitter!

worldΔιαβάστε ακόμα:

Θρήνος για το παγκόσμιο σινεμά- Βρέθηκε νεκρός ο Robin Williams, πιθανότατα αυτοκτόνησε

Robin Williams: Ο θάνατος του επήλθε δια απαγχονισμού

Και η Jennifer Lopez μπουγελώθηκε για το “Ice bucket”! Δείτε την!

Με ποιά θα τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος;

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *