Χαμός στην οικογένεια της Kardashian! Bruce Jenner: Είμαι γυναίκα!

Όσο για τον λόγο που η μετάβασή του σε γυναίκα συμβαίνει τώρα, ο Bruce Jenner απάντησε: “ο Bruce ζει ένα ψέμα. Αυτή δεν είναι ένα ψέμα. Δεν μπορώ να το συνεχίσω περισσότερο”.

Όλο αυτόν τον καιρό, ο Jenner είχε ενημερώσει τα μέλη της οικογένειας του για την διαδικασία στην οποία είχε υποβληθεί, μεταξύ των οποίων, την αδερφή του, αλλά και τις πρώην συζύγους του, Linda Thomson και Kris Jenner. Αποκάλυψε επίσης ότι μια φορά είχε έρθει πολύ κοντά με την απόπειρα αυτοκτονίας, όταν πίστεψε ότι το “μυστικό” του είχε διαρρεύσει στον τύπο.

Προκαλεί πάλι στο instagram η Kim Kardashian! Δείτε τι ανέβασε

Pacific Design Center

Ο Jenner εξήγησε την διαδικασία αλλαγής φύλου του στα παιδιά του λέγοντας τους ότι ο Θεός του έδωσε “γυναικεία ψυχή” και ότι όλο αυτόν τον καιρό έκρυβε την ταυτότητά του καθώς δεν ήθελε να απογοητεύσει τους δικούς του ανθρώπους.  Η οικογένειά του δείχνει την απόλυτη υποστήριξη στις επιλογές του.

“Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι τώρα βγάζουν νόημα όλα” δήλωσε ο γιος του και ετεροθαλής αδερφός των Kardashians, Brody Jenner.

Ανέφερε ότι η Khloe αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα για να αποδεχτεί την κατάσταση, ενώ η Kim ήταν η πρώτη από την οικογένεια που ήξερε τι συμβαίνει καθώς τον είχε δει να δοκιμάζει ένα φόρεμα. Για καιρό αυτό αποτελούσε “το μεγάλο μυστικό” που κανείς δεν συζητούσε, όμως ο Bruce της μίλησε ανοιχτά και η ίδια με την βοήθεια και υποστήριξη του Kanye West αποδέχτηκε το γεγονός.

Ο Bruce Jenner αρνήθηκε να αναφέρει λεπτομέρειες για την επέμβαση ή το όνομα που θα έχει μετά την μετάβασή του σε γυναίκα. Διευκρίνισε ότι δεν έχει κάνει ακόμα την επέμβαση αλλαγής φύλου, και ότι πάντα ελκύονταν από γυναίκες, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως “asexual”, ενώ δήλωσε ότι όλη αυτή η διαδικασία δεν γίνεται για να εξυπηρετήσει σκοπούς της δημοσιότητας, αλλά να κάνει κάτι καλό για τον ίδιο του τον εαυτό.

Η Kim Kardashian έβαλε το πιο διάφανο κολάν της και πήγε στο γυμναστήριο

Αφήνοντας πίσω την ταυτότητα του Bruce Jenner που όλοι ως τώρα ξέραμε, ανέφερε ότι είναι ένας αποχαιρετισμός, παρόλα αυτά τίποτα μέσα του δεν έχει αλλάξει. Δήλωσε χαρακτηριστικά “Λέω αντίο στην εικόνα που είχαν οι άλλοι για τον Bruce, δεν λέω αντίο στον εαυτό μου. Πάντα έτσι ήμουν εγώ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *