Χαμός στην οικογένεια της Kardashian! Bruce Jenner: Είμαι γυναίκα!

Σε συνέντευξη που έδωσε χτες στην Αμερικανίδα δημοσιογράφο Diane Sawyer, o Bruce Jenner δήλωσε: Η καρδιά μου και η ψυχή μου και ότι κάνω στην ζωή μου … Αυτή η γυναικεία πλευρά είναι μέρος του εαυτού μου”

Ο Bruce Jenner, χρυσός Ολυμπιονίκης της Αμερικής, γνωστός στους περισσότερους ως πατριός των αδερφών Kardashian, και πατέρας της Kendall και Kylie Jenner, αποκάλυψε σε μια συνέντευξη που προβλήθηκε χτες στην Αμερική, κάτι που συζητείται πολύ καιρό τώρα… Την μετάβασή του σε γυναίκα!

Kim-Kardashian-Bruce-Jenner-Kim-Kardashian-FcHUdwQSt7sl

Η δημοσιογράφος Diane Sawyer τον ρώτησε: Είσαι γυναίκα;

Και ο Jenner απάντησε: Ναι, είμαι γυναίκα.

Μετά την αρχική αυτή ανακοίνωση, η συνέντευξη κύλησε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Η συγκλονιστική αντίδραση των παιδιών του Bruce Jenner στην αποκάλυψή του ότι θα γίνει γυναίκα

Ο Jenner αποκάλυψε στην συνέντευξη του ότι σε όλη του την ζωή πάλευε με την ταυτότητα του. “Το σκεφτόμουν συνέχεια. Πως θα συνεχίσω και τι θα κάνω στην ζωή μου. Πως θα πω την ιστορία μου; Πως θα πω στους ανθρώπους που είναι δίπλα μου όλα αυτά που περνάω;” δήλωσε.

Κατά την διάρκεια της δίωρης συνέντευξης ο Jenner ανέφερε ότι είχε αποφασίσει να κάνει την μετάβαση του σε γυναίκα κατά την δεκαετία του 80, μετά τους δυο πρώτους του γάμους, και ότι εκείνη την περίοδο είχε υποβληθεί σε θεραπεία ορμονών για 5 χρόνια μέχρι να σταματήσει την θεραπεία.

Διαβάστε την συγκλονιστική συνέχεια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *