Χαμός με τις αποκαλύψεις για την Beyonce! Ήταν από μικρή καταπιεστική και ντίβα

Είναι η μεγαλύτερη σταρ στον πλανήτη με αξιοζήλευτη περιουσία και ισχυρούς φίλους στους οποίους περιλαμβάνονται και οι Ομπάμα. Για έναν άνδρα όμως η Beyonce φαινόταν από μικρή ότι θα έφτανε ψηλά.


 

Η πρώτη της αγάπη, ο Λάινταλ Λόκ, ο οποίος έβγαινε με τη τραγουδίστρια για μία 10ετία, από τότε που ήταν 12 χρονών μέχρι τον οριστικό χωρισμό τους μετά την παγκόσμια περιοδεία της με τις Destiny’s Child, αποκάλυψε ότι η Beyonce είχε πάντα εμμονή στην επιδίωξη της φήμης και εξηγεί πώς το «απλό κορίτσι από το Χιούστον» έγινε γρήγορα ένα «control freak».

«Ηταν συγκεντρωμένη και ήξερε τι ήθελε» εξηγεί. «Είχε αρχίσει να τραγουδάει όταν ήταν πέντε ετών και οι γονείς της την υποστήριζαν. Η Μπιγιονσέ ήταν ένα τρένο στη γρήγορη διαδρομή προς τη φήμη και είτε ήσουν μέσα σε αυτό, είτε έξω. Μερικοί άνθρωποι έπεσαν από το τρένο και άλλοι έφυγαν οικειοθελώς».

Lyndell Locke, 1st boyfriend of Beyonce Pictured Lyndell and Beyonce Image from internet - for Nikki
Παρά το γεγονός ότι ο γάμος της με τον Jay-Z έχει εκτοξεύσει τη φήμη της στα ύψη, η Beyonce ακόμα περιγράφει τον εαυτό της ως «μια απλή κοπέλα από το Χιούστον».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Λάινταλ, που πλέον είναι σεφ και διευθύνει τη δική του επιχείρηση catering, η αλήθεια είναι μάλλον πιο περίπλοκη. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με τη Daily Mail, αποκαλύπτει το αληθινό σχέδιο που την ώθησε στο καλλιτεχνικό στερέωμα – μια εκστρατεία ενορχηστρωμένη από τον πατέρα της, Μάθιου Νόουλς, ο οποίος εγκατέλειψε τη δουλειά του και επένδυσε τις οικονομίες του για να κάνει την κόρη του σταρ, παρόλο που οδηγήθηκε ο ίδιος στην πτώχευση.

fashion-photo-with-beyonce-young-girl

 

διαβάστε την συνέχεια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *