Δείτε της δηλώσεις του “φτερωτού θεού”, Can Yaman

Can Yaman επίσκεψη Ελλάδα

Λύθηκε η παρεξήγηση με τη φωτογραφία, η οποία τον έδειχνε να κάνει άσεμνη κίνηση κάτω από την Ελληνική σημαία

Ο Can Yaman ολοκλήρωσε τη διήμερη επίσκεψή του στην Αθήνα, προκαλώντας καύσωνα στο γυναικείο πληθυσμό και “σεισμό” από όπου κι αν περνούσε. Μετά τη συνέντευξή του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ και το Νίκο Μουτσινά, που “χτύπησε” έως και 26% σε τηλεθέαση, έδωσε συνέντευξη και στην Ελένη Τσολάκη από την εκπομπή ΜΕΣΗΜΕΡΙ, με το Γιώργο Λιάγκα.

Η επίσκεψή του στην Ακρόπολη άφησε τους επισκέπτες με ανοιχτό το στόμα, αν και προκάλεσε ένα “θεματάκι”. Σε μια φωτογραφία του, ο πρωταγωνιστής της σειράς ERKENCI KUŞ, παρουσιάζεται να κάνει άσεμνη χειρονομία κάτω από την Ελληνική σημαία. Η κίνηση όμως, αυτή ήταν για να φτιάξει τα γυαλιά ηλίου του, κάτι που αν δείτε και τα social media του Τούρκου “φτερωτού θεού”, είναι από τις συνηθισμένες του κινήσεις.

Το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε σε εκδήλωση ειδικά για αυτόν και μίλησε στις κάμερες. Πιο συγκεκριμένα μας είπε, πως είχε έρθει πριν χρόνια στην Αθήνα, όταν έπαιζε basket. Νιώθει θαυμάσια, που είναι στην πόλη και ενθουσιασμένος για την τεράστια θερμή υποδοχή.

Η Ακρόπολη του άρεσε, αν και τον κούρασε η ζέστη. Δεν έχει ολοκληρωμένη εικόνα για τις Ελληνίδες, καθώς έμεινε μόνο μια μέρα αλλά όταν θα έχει μια εικόνα, θα μας πει. Η μόνη τραγουδίστρια της χώρας μας, που γνωρίζει (ύστερα από πολύ προσπάθεια για να σκεφτεί) είναι η Άννα Βίσση.

Μίλησε και για τη θητεία του και επιβεβαίωσε όσα σας είχαμε γράψει πρόσφατα: ότι θα πληρώσει μέρος της θητείας του και θα υπηρετήσει 21 ημέρες μόνο. Τέλος, θέλει οπωσδήποτε να γυρίσει και να επισκεφθεί τα Ελληνικά νησιά.

Can Yaman: O hot Τούρκος “φτερωτός θεός” στην Αθήνα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *