Η Camila Cabello ήταν ερωτευμένη με τον Shawn Mendes από το 2015

Η Camila Cabello ήταν ερωτευμένη με τον Shawn Mendes από το 2015

Όλα ξεκίνησαν από τη συνεργασία τους για το τραγούδι “I Know What You Did Last Summer”.

View this post on Instagram

Η @camila_cabello είναι σε σχέση με τον @shawnmendes από τον Ιούλιο, αλλά η 22χρονη τραγουδίστρια έκανε μια αποκάλυψη, καθώς δηλώνει ερωτευμένη με τον τραγουδιστή από το 2015, όταν πρωτο-συνεργάστηκαν για το τραγούδι I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER. Η Camila δηλώνει, πως από την πρώτη στιγμή δέθηκε μαζί του και το έβλεπε παραπάνω από φιλικά. Για την Camila μάλλον και ο Shawn ένιωσε το ίδιο αλλά ήταν και οι δύο νέοι και ήδη αντιμετώπιζαν πίεση στις καριέρες τους. Κι ενώ ήξεραν βαθιά μέσα τους, ότι ήθελε ο ένας τον άλλον, έπρεπε να περάσουν 4 χρόνια για να ξαναβρεθούν και να καταφέρουν να γίνουν ζευγάρι. Η Camila εξομολογήθηκε τον έρωτα της στον τραγουδιστή κατά την ηχογράφηση του SEÑORITA. #madtv – διάβασε περισσότερα στο www.mad.gr

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Η Camila Cabello είναι σε σχέση με τον Shawn Mendes από τον Ιούλιο, αλλά η 22χρονη τραγουδίστρια έκανε μια αποκάλυψη, καθώς δηλώνει ερωτευμένη με τον τραγουδιστή από το 2015, όταν πρωτο-συνεργάστηκαν για το τραγούδι I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER.

Η Camila δηλώνει, πως από την πρώτη στιγμή δέθηκε μαζί του και το έβλεπε παραπάνω από φιλικά. Για την Camila μάλλον και ο Shawn ένιωσε το ίδιο αλλά ήταν και οι δύο νέοι και ήδη αντιμετώπιζαν πίεση στις καριέρες τους.

Κι ενώ ήξεραν βαθιά μέσα τους, ότι ήθελε ο ένας τον άλλον, έπρεπε να περάσουν 4 χρόνια για να ξαναβρεθούν και να καταφέρουν να γίνουν ζευγάρι. Η Camila εξομολογήθηκε τον έρωτα της στον τραγουδιστή κατά την ηχογράφηση του SEÑORITA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *