Οι BTS επανακυκλοφορούν το τραγούδι “Make It Right”

Ένα τραγούδι, που συνυπογράφει ο Ed Sheeran με τη συμμετοχή του Αμερικάνου τραγουδιστή, συνθέτη και παραγωγού, Lauv.

Οι BTS επανακυκλοφορούν το τραγούδι MAKE IT RIGHT στο οποίο συνεργάστηκαν με τον Ed Sheeran. Στο νέο remix συμμετέχει και ο Αμερικάνος τραγουδιστής Lauv.

Το video clip μόλις κυκλοφόρησε και παρουσιάζει το αγαπημένο σας συγκρότημα στην προετοιμασία τους backstage, στη σκηνή της συναυλίας τους συνοδευόμενο με κινούμενα σχέδια, που θυμίζουν αρκετά και από εικόνες του γνωστού παραμυθιού “Ο Μικρός Πρίγκιπας”.

O Suga ήταν αυτός, που μήνες πριν από την πρώτη του κυκλοφορία τον Απρίλιο, προανήγγειλε την κυκλοφορία του συγκεκριμένου τραγουδιού, αφιερώνοντας το κομμάτι στον Ed Sheeran.

Το τραγούδι είναι ένα φωνητικό falsetto με βαρύ R’n’B ήχο και έντονες αναπνοές, κάνοντας το κομμάτι αρκετά οικείο στον ακροατή. Ο επαναλαμβανόμενος βρόγχος του κομματιού έχει παρομοιαστεί από το portal ROLLING STONE, ως ανάλογο με αυτό του 1 THING της Amerie ή του LET ME LOVE YOU του Μario.

Oι στίχοι μιλάνε για έναν καλύτερο κόσμο και καλύτερες ανθρώπινες σχέσεις. Αναφέρονται επίσης στα κατορθώματα του συγκροτήματος και στο γεγονός ότι θα ένιωθαν “άδειοι” χωρίς τους θαυμαστές τους.

Οι NEW YORK TIMES δίνουν έμφαση στις επιρροές από τη μουσική του Ed Sheeran και η CHICAGO TRIBUNE χαρακτηρίζει το τραγούδι “ελπιδοφόρο και αισιόδοξο”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *