Μπρούσκο: Ποιος ηθοποιός αποχωρεί με…καρφιά από την καθημερινή σειρά του Αντ1;

Έγκυος στο πρώτο της παιδί πρωταγωνίστρια του Μπρούσκο

O πρώτος χρόνος προβολής του “Μπρούσκο” ήταν θριαμβευτικός και το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον δεύτερο. Ωστόσο,  ένας ηθοποιός, ένας ρόλος, δεν συνεχίζει. Ο γνωστός ηθοποιός, Μαρίνος Κόνσολος, μίλησε στο περιοδικό MYtv και τον Χρήστο Κοσμίδη για την απόφασή του να αποχωρήσει από την αγαπημένη σειρά.

«Συζητήσαμε για δυο-τρεις μέρες για το αν μπορεί να αλλάξει κάτι… Μετά έγινε δεκτή η παραίτησή μου, γιατί ήμουν κι εγώ απόλυτος! Ήταν μια συνειδητή απόφαση, η οποία πάρθηκε από μένα ύστερα από πολλή αυτοκριτική και σκέψη», σχολίασε χαρακτηριστικά.

marinos

Δεν έγινε κάτι τρομερό που να με χάλασε τόσο ώστε να με κάνει να παραιτηθώ. Δεν συνηθίζω να φεύγω από δουλειές, για την ακρίβεια δεν έχω φύγει ποτέ από δουλειά. Απλά, είμαι μιας πιο ρομαντικής σχολής που λέει ότι η υποκριτική θα πρέπει να γίνεται για κάποιο λόγο, δηλαδή να έχει έναν σκοπό. Να σε κάνει πρώτα εσένα να αισθάνεσαι όμορφα και μετά όλο αυτό να το βγάζεις και στον κόσμο. Όταν αυτό, για οποιονδήποτε λόγο, σταματήσει να συμβαίνει και γίνεται μια ρουτίνα, τότε το χάνεις το παιχνίδι. Νομίζω κάπου εκεί πρέπει να αναθεωρήσεις και να δεις τι πρέπει να κάνεις. Τότε είναι που πρέπει να δράσεις», ενώ προσθέτει: «Δεν κουράστηκα. Το θέμα είναι από κάποια στιγμή και μετά ένιωσα ότι το «Μπρούσκο» δεν είχε κάτι άλλο να μου δώσει. Αλλά και ότι εγώ δεν είχα να δώσω κάτι άλλο… Και επειδή είμαι μικρός ακόμη σε ηλικία, δεν θέλω να είμαι σε μια δουλειά και να λέω «Ωραία, θα παίρνω τα λεφτά μου και πάμε να το κάνουμε», θέλω κάθε δουλειά να με εξελίσσει ως ηθοποιό καινά με πηγαίνει δύο βήματα μπροστά. Όταν αυτό σταμάτησε να γίνεται με το «Μπρούσκο» και ένιωσα ότι μένω στάσιμος, εκεί έπρεπε να φύγω».

Καταλήγοντας ο Μαρίνος Κόνσολος επεσήμανε: «Καταλαβαίνεις πότε ολοκληρώνεται ένας κύκλος. Και για μένα τα «Μπρούσκο» ήταν ένας κύκλος που έκλεισε. Επιπλέον, δεν είμαι καθόλου της ρουτίνας. Δεν θέλω ποτέ η ζωή μου να ρουτινιάζει. Προσπάθησα να βρω κάποια πράγματα που θα μπορούσαν να το αλλάξουν όλο αυτό, όπως το ραδιόφωνο που έβαλα στη ζωή μου το θέατρο. Να φανταστείς, έφτασα στο σημείο να δουλεύω 20 ώρες την ημέρα συνεχόμενα για να βρω αυτό το κάτι διαφορετικό. Αλλά δεν γινόταν άλλο».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *