Αυτή είναι η συγκινητική ιστορία της δικής μας Mandy!

Η σκυλίτσα – φύλακας που είναι μέλος της οικογένειας του MAD εδώ και 8 χρόνια!

Έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε που, η ενός μόλις έτους Mandy, ξεκίνησε να έρχεται δειλά δειλά στην πίσω είσοδο του MAD και να ψάχνει για φαγητό και νερό.  Ταλαιπωρημένη, με το ένα της μάτι χτυπημένο και τυφλό, ήταν ξεκάθαρο ότι αυτό το σκυλάκι είχε κακοποιηθεί και εγκαταλειφθεί στην τύχη του.  Μέρα με τη μέρα έγινε μόνιμη επισκέπτρια, όμως οι βροχές και η κακοκαιρία δεν ευνοούσαν την παραμονή της στον εξωτερικό χώρο του καναλιού.

Για λίγο καιρό μεταφέρθηκε στην μπροστινή είσοδο, μέχρι που μετά από κοινή απόφαση των ιθύνοντων του καναλιού, πέρασε στα «ενδότερα» και έγινε μέλος της οικογένειας του MAD. Αμέσως, τέθηκε σε προτεραιότητα η εγχείρηση για το χτυπημένο μάτι της, η οποία την έσωσε από βέβαιο θάνατο, καθώς το χτύπημα ήταν τόσο σοβαρό που δεν άφηνε περιθώριο για άλλη καθυστέρηση.

Πλέον, η Mandy είναι υγιέστατη, στειρωμένη και τσιπαρισμένη, είναι απόλυτα φιλική και μπορεί να το επιβεβαιώσει οποιοσδήποτε έχει περάσει την πόρτα του καναλιού μας, αν και παρακολουθεί με καχυποψία μικρά παιδιά και ηλικιωμένους. Εννοείται ότι δείχνει σε κάθε σκύλο ποιος κάνει κουμάντο μέσα στο MAD ενώ απλώνει πατούσα και χώνει μουσούδα σε ο,τι μυρίζει φαγητό.

 

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μείνει και εκτός social media καθώς  έχει το δικό της Instagram account (Mandy Star) αλλά και σελίδα στο facebook.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mandy Star (@vote_for_mandy) on

Αυτή είναι η Mandy μας, η αληθινή star του MAD!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *