Αυτά είναι τα πιο χαριτωμένα κατοικίδια του Hollywood!

Φωτογραφικές στιγμές, όπου τα αξιαγάπητα ζωάκια επισκιάζουν ακόμα και τους διάσημους ιδιοκτήτες τους! 

View this post on Instagram

Mπορεί τα social media να γέμισαν με φωτογραφίες από celebrities με τα αγαπημένα τους κατοικίδια, λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας Ζώων, αλλά είναι σχεδόν καθημερινότητα για αυτούς να ποζάρουν με την πρώτη ευκαιρία με αυτά τα αξιολάτρευτα πλασματάκια. Οι stars αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη, που έχουν για αυτά και υπερασπίζονται σε κάθε ευκαιρία την υιοθεσία ζώων και μάλιστα των αδέσποτων. Είναι, όμως, στιγμές που τα αξιολάτρευτα τετράποδα είναι τόσο χαριτωμένα μπροστά στο φακό, που επισκιάζουν ακόμα και τους ίδιους τους stars. H @iambeckyg μας δείχνει τον Patron, o οποίος ποζάρει σαν να είναι μοντέλο επιδεικνύοντας και το ταμπελάκι με το όνομά του. Συγκινητική ήταν η στιγμή που η @selenagomez βγήκε το 2017 από το νοσοκομείο, ύστερα από επιτυχημένη μεταμόσχευση νεφρού, με το κατοικίδιό της, τον Charles. Ο @liamhemsworth αραχτός στον καναπέ του μας παρουσιάζει τα τρία υπέροχα σκυλάκια του, η @taylorswift σε κατάσταση χαλάρωσης με τη γάτα της Olivia και o @zayn δίνει μια τρυφερή αγκαλιά στο σκύλο του. Nέο απόκτημα της οικογένειας Bieber , είναι ο Oscar, ο οποίος μάλιστα διαθέτει και δικό του λογαριασμό στο Instagram! #madtv #lookwhostalkingbymad – διάβασε περισσότερα στο www.mad.gr

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Mπορεί τα social media να γέμισαν με φωτογραφίες από celebrities με τα αγαπημένα τους κατοικίδια, λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας Ζώων, αλλά είναι σχεδόν καθημερινότητα για αυτούς να ποζάρουν με την πρώτη ευκαιρία με αυτά τα αξιολάτρευτα πλασματάκια.

Οι stars αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη, που έχουν για αυτά και υπερασπίζονται σε κάθε ευκαιρία την υιοθεσία ζώων και μάλιστα των αδέσποτων. Είναι, όμως, στιγμές που τα αξιολάτρευτα τετράποδα είναι τόσο χαριτωμένα μπροστά στο φακό, που επισκιάζουν ακόμα και τους ίδιους τους stars.

H Becky G μας δείχνει τον Patron, o οποίος ποζάρει σαν να είναι μοντέλο επιδεικνύοντας και το ταμπελάκι με το όνομά του.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που η Selena Gomez βγήκε το 2017 από το νοσοκομείο, ύστερα από επιτυχημένη μεταμόσχευση νεφρού, με το κατοικίδιό της, τον Charles.

Ο Liam Hemswrth αραχτός στον καναπέ του μας παρουσιάζει τα τρία υπέροχα σκυλάκια του, η Taylor Swift σε κατάσταση χαλάρωσης με τη γάτα της Olivia και o Zayn Malik δίνει μια τρυφερή αγκαλιά στο σκύλο του.

Nέο απόκτημα της οικογένειας Bieber, είναι ο Oscar, ο οποίος μάλιστα διαθέτει και δικό του λογαριασμό στο Instagram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *