Τα Χριστούγεννα εισέβαλλαν για τα καλά στην καλοκαιρινή Αυστραλία

Τα Χριστούγεννα εισέβαλλαν για τα καλά στην καλοκαιρινή Αυστραλία

Η Mariah Carey και ο Michael Buble βρέθηκαν στην κορυφή των πωλήσεων μαζί με τους Tones And I, Wham και Dua Lipa.

View this post on Instagram

Μπορεί να είναι καλοκαίρι στην Αυστραλία αλλά οι πωλήσεις τραγουδιών μάλλον δείχνουν χειμωνιάτικη διάθεση με τη @mariahcarey και τον @michaelbuble να κατακτούν την κορυφή των charts. To ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU κυκλοφόρησε το 1994 και ήταν Νο2 στην Αυστραλία εκείνη τη χρονιά, για να κατακτήσει την κορυφή 24 χρόνια μετά, το 2018. Το τραγούδι έχει γίνει έξι φορές πλατινένιο. Η Maria σταμάτησε την επί 22 εβδομάδες κυριαρχία των @tonesandi στα charts, ενώ το κλασικό LAST CHRISTMAS των Wham, το IT'S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS του Καναδού Michael Buble και το DON'T START NOW της @dualipa, ολοκληρώνουν την πεντάδα. Σύμφωνα με τα charts της Αυστραλίας, 18 Χριστουγεννιάτικα τραγούδια βρέθηκαν στο Top50 αυτή την εβδομάδα. #madtv – διάβασε περισσότερα στο www.mad.gr

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Μπορεί να είναι καλοκαίρι στην Αυστραλία αλλά οι πωλήσεις τραγουδιών μάλλον δείχνουν χειμωνιάτικη διάθεση με τη Mariah Carey και τον Michael Buble να κατακτούν την κορυφή των charts.

To ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU κυκλοφόρησε το 1994 και ήταν Νο2 στην Αυστραλία εκείνη τη χρονιά, για να κατακτήσει την κορυφή 24 χρόνια μετά, το 2018. Το τραγούδι έχει γίνει έξι φορές πλατινένιο.

Η Maria σταμάτησε την επί 22 εβδομάδες κυριαρχία των Tones And I στα charts, ενώ το κλασικό LAST CHRISTMAS των Wham, το IT’S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS του Καναδού Michael Buble και το DON’T START NOW της Dua Lipa, ολοκληρώνουν την πεντάδα.

Σύμφωνα με τα charts της Αυστραλίας, 18 Χριστουγεννιάτικα τραγούδια βρέθηκαν στο Top50 αυτή την εβδομάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *