Άσχημα νέα για την Kristen Stewart! Tι έχει συμβεί.

Αν είχατε αναρωτηθεί που στο καλό είναι η Kristen Stewart τον τελευταίο καιρό, λέμε αν μην αρπάζεστε, σας ενημερώνουμε ότι το κορίτσι αυτό, το διάσημο το πολλά υποσχόμενο, από τότε που χώρισε με τον Robert Pattinson, μάλλον έκανε στροφή στην ποιότητα, άφησε στην άκρη το αέναο κυνηγητό με τους paparazzi, και το έριξε στην εργασιοθεραπεία.

Για να σας δώσουμε να καταλάβετε, η κοπέλα, τα 2 τελευταία χρόνια που είναι μακριά από τον πολυσυζητημένο πρώην της, έχει προλάβει να γυρίσει, 7 ολόκληρες ταινίες! Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι ή άρχισε να βαριέται, ή να κουράζεται ή να μπουχτίζει βρε αδερφέ, και τελικά πήρε τη βαριά απόφαση η οποία λογικά θα στενοχωρήσει πολύ τους θαυμαστές της.

Η Kristen λοιπόν αποφάσισε να αποσυρθεί, και μάλιστα άμεσα από την υποκριτική, και να ασχοληθεί με άλλες μορφές τέχνης. «Είμαι ηθοποιός και αυτή είναι η δουλειά μου, αλλά επειδή ξεκίνησα πολύ νέα, αισθάνομαι ότι υπάρχουν αμέτρητες άλλες τέχνες για τις οποίες δεν έχω ιδέα. Αυτό που θέλω είναι να αγοράσω μία μεγάλη έκταση στο Los Angeles και να φτιάχνω πράγματα όλη μέρα. Τον τελευταίο καιρό γράφω κιόλας. Βασικά γράφω σχεδόν όλη μέρα», είπε η star που αυτή την περίοδο γυρίζει μία ταινία μικρού μήκους.

Όπως καταλαβαίνετε, η Kristen σκέφτεται να μονάσει και να τα βρει με τον εαυτό της σε ένα άλλο επίπεδο! Ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα στο Hollywood και τις ταινίες.

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *