Αρναούτογλου: “Δεν θα απολογηθώ εγώ γιατί δεν ήρθε ο Αντώνης Ρέμος”!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε χαρές το Σαββατοκύριακο που πέρασε, μιας και βάφτισε το γιο του. Κοντά του ήταν πάρα πολλοί συγγενείς και φίλοι, καθώς και αρκετός κόσμος από τη showbiz, που βρίσκεται στο φιλικό περιβάλλον του παρουσιαστή. Ωστόσο, στη Νάξο δεν βρέθηκαν, οι κολλητοί του Γρηγόρη, Αντώνης Ρέμος και Αντώνης Κανάκης, ο καθένας για δικούς τους λόγους. Στην εκπομπή “Excellent” στον ΣΚΑΊ, με την Χριστίνα Λαμπίρη, ο Αρναούτογλου μίλησε ζωντανά, απαντώντας για όλα αυτά, ενώ ήταν φορτισμένος, ξεσπώντας για όσα του έχουν καταμαρτυρήσει”

«Μιλάτε για δύο ανθρώπους που είναι στα όρια της λέξης αδερφός. Οι λέξεις όταν δεν είναι συγγενικές, αλλά τις τοποθετείς εσύ στη ζωή σου έχουν ιδιαίτερη σημασία. Για τους λόγους τους δικούς τους, δε μπόρεσαν να έρθουν, αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να τους πω γιατί νιώθω ότι απολογούμαι. Άρα δε μπορώ να απολογηθώ για τους αδερφούς μου. Ήταν κοντά μου συνέχεια με τηλεφωνήματα. Ειδικά, ο Αντώνης Ρέμος ήθελε να έρθει και με ελικόπτερο», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν η Χριστίνα Λαμπίρη του είπε χιουμοριστικά «ευτυχώς που δεν ήρθε γιατί θα σχολιαζόταν η άφιξή του με ελικόπτερο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε, επισημαίνοντας «Εγώ στη ζωή μου δούλεψα. Δεν έχω πάρει κανενός χρήματα. Έβαλα στην άκρη έτσι όπως τα αξιοποίησα εγώ. Και δεν χρωστάω, δεν έχω πάρει δανεικά από κανέναν, δεν έχω κλέψει κανέναν και τα λεφτά μου όπως τα μάζεψα θέλω να τα ξοδέψω, έτσι όπως γουστάρω εγώ. Για το παιδί μου, τη γυναίκα μου, τους φίλους μου και για τους ανθρώπους που με χρειάζονται. Έτσι κάνω εγώ στη ζωή μου. Δεν θα απολογηθώ σε κανένα ακόμα κι αν είχα μέχρι σήμερα να τραγουδάει εδώ η Beyoncé».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

 Σε επικοινωνία με το νεκρό σκύλο της μέσω…μέντιουμ προσπαθεί να έρθει η Miley Cyrus!

Δείτε το σπάνιο video με την Amy Winehouse που κυκλοφόρησε 3 χρόνια μετά το θάνατό της!

O Σάκης Ρουβάς βγάζει selfie με όλους τους επιβάτες ενός αεροπλάνου!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *