Άρης Μακρής: Το μέλος των Boys and Noise είναι νέος, ωραίος, ταλαντούχος και φανατίζει!

Ο Άρης Μακρής, ο βενιαμίν της οικογένειάς του, αφού είναι το τρίτο κατά σειρά παιδί, ξεκίνησε την καριέρα του λαμβάνοντας μέρος σε διαγωνισμό της Amita Motion.Ο ίδιος μετρά ήδη στις αποσκευές του ένα χρυσό maxi single,δύο βραβεία των Mad Video Music Awards, αλλά και σημαντικές συνεργασίες όπως με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη ,την Δέσποινα Βανδή και τον Στέλιο Ρόκκο καθώς και την συμμετοχή του στο show “The Ace of Hearts Tour” με τον Σάκη Ρουβά και θεωρείται ως ένας από τους λαμπερούς και ταλαντούχους νέους Έλληνες καλλιτέχνες.

Έχει κάθε λόγο να οραματίζεται ένα επαγγελματικό μέλλον, που μπορεί να συγκριθεί μόνο με την καριέρα φτασμένων καλλιτεχνών, αφού ο θαυμασμός και η λατρεία των φανατικών θαυμαστριών του, φτάνει σε επίπεδο ψύχωσης και μπορούν να συγκριθούν για να αποδοθεί σωστά η έκτασης τους, μόνο με αντίστοιχες συμπεριφορές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής!

Aris Makris 3

Δεν είναι λίγες οι θαυμάστριες του, οι οποίες ικανότερες και από τον καλύτερο ντετέκτιβ, έχουν ανακαλύψει τα στέκια που συχνάζει, τη γειτονιά που μένει. Ο ίδιος δεν ενοχλείται. Κάθε άλλο! Oι “noisers” είναι αυτές που του δίνουν το θάρρος να αναζητά νέους τρόπους καλλιτεχνικής έκφρασης, εμπνέοντας του την ανάγκη να γίνεται συνεχώς κυνηγός της καλλιτεχνικής του εξέλιξης.

Το βέβαιο είναι πως η αγάπη που λαμβάνει από το φανατικό κοινό του, σε καμία περίπτωση δεν είναι ικανή να τον κουράσει, ακόμα και αν οι μορφές έκφρασής της ξεπερνούν πολλές φορές τα στενά όρια της λογικής. Ο Άρης Μακρής με τα υπόλοιπα μέλη των Boys and Noise θα εμφανίζονται απο τον Νοέμβριο στο “Fever” δίπλα στην Δέσποινα Βανδή ,τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Demy.

Aris Makris 6

 

Aris Makris 5

 

Aris Makris 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *