Αποτυχία οι «50 αποχρώσεις του γκρι»; Δεν έχουν χημεία στις ερωτικές σκηνές οι πρωταγωνιστές!

Τζέιμι Ντόρναν και Ντακόταν Τζόνσον αναγκάστηκαν να τις ξαναγυρίσουν!

​Μπορεί να έχουν απομείνει μόλις τέσσερις μήνες μέχρι να δούμε στους κινηματογράφους τις «50 αποχρώσεις του γκρι», ωστόσο φαίνεται πως οι παραγωγοί αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα με τους δυο πρωταγωνιστές, οι οποίοι λέγεται πως δεν έχουν καθόλου χημεία στις ερωτικές σκηνές!

fifty1

Σύμφωνα με την «Us Weekly», Τζέιμι Ντόρναν και Ντακότα Τζόνσον αναγκάστηκαν να ξαναγυρίσουν μερικές από τις επίμαχες και πολύ… hardcore ερωτικές σκηνές, επειδή οι παραγωγοί της πολυαναμενόμενης ταινίας θεώρησαν ότι απουσίαζε ανάμεσά τους το πάθος, κάτι το οποίο αποτελεί μεγάλο πρόβλημα αν σκεφτεί κανείς ότι το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας (για να μην πούμε όλο), είναι βασισμένο στις σκληρές σκηνές σεξ τις οποίες έχουν… πολυδιαφημίσει οι παραγωγοί.

Τι απαντά σε όλα αυτά η «Universal»; Ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, και πως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει –αν δεν την δει πρώτα- την χημεία των ηθοποιών της.

Μάλιστα τόνισε πως αποφάσισαν να γυρίσουν ξανά τις ερωτικές σκηνές, επειδή θέλουν όλα να είναι άψογα.

Κοντός ψαλμός αλληλούϊα για το τι τελικά ισχύει, μιας και οι θεατές θα είναι οι τελικοί κριτές, με την ταινία να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες, ανήμερα του «Αγίου Βαλεντίνου».

πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *