Απόψε ο Afrojack στην Αθήνα στο μεγαλύτερο Dance Event!

O top Dj έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα!!


 

 

Μεγαλες στιγμές θα ζήσει απόψε η νυχτερινλη ζωή της Αθήνας, καθώς ο  Afrojack, ένας από τους top Djs του κόσμου, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα στο Gazi Music Hall!

O Afrojack eίναι δημιουργός δεκάδων επιτυχιών σ’ όλο τον κόσμο όπως το “Hey Mama”, “Give Me Everything” και “Ten Feet Tall’.

Παράλληλα έχει συνεργαστεί με διεθνής superstars όπως οι  David Guetta, Nicki Minaj, Pitbull, Ne-Yo, Chris Brown, Enrique Iglesias, Snoop Dogg, Eva Simons, Quintino, Steve Aoki και Nervo.

 

O Afrojack πρωταγωνιστεί σε όλα τα μεγάλα διεθνή festivals  όπως Tomorrowland, Τomorrow World, Ultra Music Festival, ADE, Spring Awakeing και Creamfields, ενώ αράλληλα διαθέτει το δικό του radio show “Jacked Radio”.

Με περισσότερα από 8.000.000 likes στο facebook, 2.000.000 followers στο Twitter και 640.000 subscribers στο κανάλι του στο YouTube, έχει κοινό από κάθε σημείο του πλανήτη – πράγμα που τον καθιστά έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους superstars παγκοσμίως.

I’m very happy to announce my next release ‘Unstoppable’ will drop November 2nd on @wallrecordings! #newmusic

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Nick (@afrojack) στις

H Αmita Μotion εξασφάλισε limited εισιτήρια POSITIVE ARENA μόνο με 17.5€, για το μεγαλύτερο dance event της χρονιάς απόψε το βράδυ στο GAZI MUSIC HALL!

14

Αγόρασε, τώρα, το POSITIVE ARENA TICKET σου από το viva.gr ή τα καταστήματα PUBLIC, Παπασωτηρίου, Seven Spots, ΙΑΝΟΣ, Reload, Media Markt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *