Αποχωρεί ο B.I από τους iKON!

B.I από τους iKON

Ο Kpop τραγουδιστής βρίσκεται στο επίκεντρο ενός τεράστιου σκανδάλου για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών που έχει ταράξει τη Νότια Κορέα.

 

B.I από τους iKON

Σαν βόμβα έσκασε πριν από μερικές ώρες η είδηση ότι ο B.I του Kpop group iKON τερματίζει το συμβόλαιό του με τη δισκογραφική εταιρεία YG Entertainment και αποχωρεί από τους iKON.

Ο B.I, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Kim Han Bin, βρίσκεται στο επίκεντρο ενός σκανδάλου που έχει ταράξει τη Νότια Κορέα και έχει να κάνει με τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με τα τοπικά media, έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας προσωπικά μηνύματα που αποδεικνύουν ότι ο B.I αποπειράθηκε να αγοράσει ποσότητες μαριχουάνας και LSD το 2016, ουσίες που είναι παράνομες στη Νότια Κορέα. Ακόμα, το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι η αστυνομία γνώριζε για το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά δεν κάλεσαν ποτέ τον τραγουδιστή για ανάκριση.

Η παραπάνω αποκάλυψη και η αποχώρηση του B.I από τους iKON έχει σοκάρει τους fans του group, οι οποίοι δεν μπορούν να φανταστούν τους iKON χωρίς αυτόν. Μάλιστα, μέσα στις τελευταίες ώρες έχουν δημιουργεί πολλά hashtags στο Twitter που καλούν την YG Entertainment να αλλάξει γνώμη και να μην προχωρήσει στον τερματισμό του συμβολαίου του B.I.

Για περισσότερα μουσικά νέα συντονίσου στο Instagram account του MAD TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *