Απλός άνθρωπος ο Τομ Χανκς ! Το δώρο που έκανε σε ταξιτζή της Νέας Υόρκης!

Όπως έλεγε και ο ήρωας του Τομ Χανκς στην ομώνυμη ταινία Φόρεστ Γκαμπ, η ζωή είναι σαν ένα κουτί σοκολατάκια: ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου τύχει. Μάλλον έτσι νιώθουν και οι ταξιτζήδες, που δεν ξέρουν τι… πελάτης θα τους τύχει.

Ο ταξιτζής Μάνι Ανζαλότα στη Νέα Υόρκη ήταν πολύ τυχερός, καθώς πριν από μερικές ημέρες είχε πελάτη τον Τομ Χανκς. Ο ηθοποιός τον σταμάτησε και μπήκε στο ταξί, πηγαίνοντας στο Broadway, όπου και έπαιζε σε παράσταση.

Με το που μπήκε ο Χανκς στο ταξί, ο οδηγός συνειδητοποίησε ποιος ήταν ο επιβάτης και στο πρώτο φανάρι σταμάτησε, γυρνώντας στο πίσω κάθισμα, και φώναξε «Γουίλσοοοοοοοοον!», όπως περιγράφει χαρακτηριστικά -ατάκα του ηθοποιού από τη γνωστή ταινία του, «Ο Ναυαγός».

Ο ηθοποιός γέλασε και οι δυο τους έπιασαν κουβέντα μέχρι το θέατρο. Εκεί, ο Χανκς, αφού του έδωσε ένα γενναιόδωρο φιλοδώρημα, του πρότεινε να βγάλουν μια φωτογραφία -η οποία έγινε viral αμέσως.

Η μοίρα όμως ήθελε τους δύο αυτούς ανθρώπους να ξανασυναντηθούν… Τις επόμενες εβδομάδες ο ταξιτζής τύχαινε να έχει πελάτες όλους τους συνεργάτες του Χανκς. Τους έλεγε συνεχώς να δώσουν χαιρετισμούς στον κύριο Χανκς και μια μέρα, έλαβε ένα sms από τον ηθοποιό, που του έλεγε να έρθει να δει την παράσταση.

Ο ταξιτζής πήγε και είχε μια VIP περιποίηση με μπροστινές θέσεις και ξενάγηση στα παρασκήνια, όπου και ξανασυνάντησε τον ηθοποιό.

Δείτε:

ImageHandler (1)
πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *