«Φωτιές» έχει ανάψει στο Hollywood η διαρροή ενός email στο οποίο η Angelina Jolie χαρακτηρίζεται ως… ατάλαντο και κακομαθημένο πιτσιρίκι, ενώ αμφισβητείται η ικανότητά της στη σκηνοθεσία! Δεν διανύει όπως φαίνεται τις καλύτερες της ημέρες η Angelina, μετά και τον τσακωμό της με τον Brad Pitt (δείτε ξανά εδώ)

Η αποκάλυψη – «βόμβα» έγινε από τους χάκερς που προ ημερών «χτύπησαν» την «Sony Pictures» και αφού πρώτα διέρρευσαν στο Ίντερνετ κάποιες από τις πιο πρόσφατες ταινίες της Το «θάψιμο» στην βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό έριξαν ο παραγωγός της ταινίας για τον Steve JobsScott Rudin και η αντιπρόεδρος της «Sony Pictures», Amy Pascal, τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η εταιρεία είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για την ταινία (τελικά, βγήκε από την «Universal Pictures»). Αφορμή για την ηλεκτρονική συνομιλία των δύο στάθηκε η επιθυμία της Jolie να ασχοληθεί David Fincher με την δική της ταινία, αφήνοντας εκείνη για τον Steve Jobs.

Αναλυτικά, ο διάλογος – ξεκατίνιασμα:

Pascal: η Angelina θέλει τον David για την δική της ταινία, θέλει να μιλήσουμε.

Rudin: Θα επιβιώσει, δεν θέλω να σπαταλήσω τον χρόνο μου σ’ αυτό.

Pascal: Κάντε την Angie να σωπάσει, πριν ο David αποφασίσει να παραιτηθεί από το «Jobs».

Rudin: Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να πληρώσω 180 εκατομμύρια τις αλαζονικές τις ιδέες, που και οι δυο μας ξέρουμε οτι θα μας οδηγήσουν στο απόλυτο φιάσκο της καριέρας μας.

Pascal: Δεν θα καταστρέψω εγώ την καριέρα μου για ένα ελάχιστα ταλαντούχο κακομαθημένο πιτσιρίκι που μας πέταξε αυτή την ιδέα και εξαφανίστηκε για 18 μήνες για να γίνει σκηνοθέτης. Δεν πρόκειται να κάνω καμία ταινία μαζί της ή να υποστηρίξω οτιδήποτε προωθεί.  Είναι ένα αξιοθέατο, μια celebrity και αν συνεχίσουμε να ασχολούμαστε μαζί της, θα γίνουμε ο περίγελος της βιομηχανίας. Απορώ γιατί ασχολούμαστε τόσο πολύ μαζί της.

Απορίας άξιο είναι πώς -μέχρι στιγμής, τουλάχιστον- η Angelina δεν έχει γίνει αντιδράσει στην αποκάλυψη όπως η… κακιά μάγισσα Maleficent την οποία υποδύθηκε!

Πηγή.