Απίστευτο! Περισσότεροι σκοτώθηκαν από selfies παρά από… καρχαρίες

Μπορεί ο καρχαρίας να θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς του ανθρώπινου είδους, όμως μία νέα συνήθεια του ύστερου homo sapiens φαίνεται να εξελίσσεται σε μεγαλύτερη μάστιγα!


 

 

Μια μόδα που αναπτύχθηκε τα τελευταία δυο-τρία χρόνια, φαίνεται να αποδεικνύεται πολύ πιο επικίνδυνη απ’ ότι φαίνεται αρχικά.

Σύμφωνα με στατιστικές που δημοσιεύτηκαν, τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί φέτος στην προσπάθειά τους να κάνουν το τέλειο και πιο εντυπωσιακό selfie την ίδια ώρα που οι θάνατοι από καρχαρίες ήταν μόλις 8.

43424

Και όλα αυτά με βάση τα γνωστά περιστατικά, γιατί πολλά από τα δυστυχήματα που έχουν γίνει στον κόσμο και οφείλονται στα ρίσκα που παίρνει κανείς για να κάνει το πιο ακραίο selfie είναι σίγουρο ότι δεν καταχωρούνται σ’ αυτή την κατηγορία.

 

Αυτές είναι οι πιο τρομακτικές selfies που έχουν τραβηχτεί ποτέ!

 

Οι περισσότεροι θάνατοι από selfies προέρχονται από πτώση ή από χτύπημα σε κινούμενο αυτοκίνητο.

Οι ειδικοί μάλιστα πιστεύουν ότι η άνοδος των θανάτων από την μόδα της… αυτοφωτογράφισης (για να θυμηθούμε λίγο και τα ελληνικά…) οφείλεται στο γεγονός ότι οι άνθρωποι είναι πιο επιρρεπείς πλέον στο να φθάσουν σε ακραίες συνθήκες και να μην ασχολούνται με την ασφάλειά τους έτσι ώστε να βγάλουν ένα selfie που θα συζητηθεί και θα πάρει πολλά likes στα social media.

selfie-rio-bazil_2928069k

H νέα αυτή συνήθεια έχει επηρρεάσει πολλές δραστηριότητες των ανθρώπων, καθώς έχει αναγκάσει αρκετούς σε όλον τον κόσμο να απαγορεύσουν την λήψη selfies σε χώρους επικίνδυνους.

Για παράδειγμα στην Αμερική, στα εθνικά πάρκα, οι αρμόδιες υπηρεσίες αποφάσισαν να απαγορεύσουν την χρήση selfies sticks για να εμποδίσουν τους επισκέπτες να τραβούν φωτογραφίες με… αρκούδες.

 

Αυτές είναι οι χειρότερες selfies των επωνύμων

 

bear-selfie_3089273k

 

διαβάστε την συνέχεια στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *