Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Jessica Alba έγινε εκατομμυριούχος φτιάχνοντας… πάνες

Εχει καταφέρει να βγάλει αρκετά χρήματα ως ηθοποιός. Αλλά έγινε εκατομμυριούχος φτιάχνοντας… πάνες.

Μπορεί οι άνδρες να την έχουν στο μυαλό τους ως το αισθαντικό θηλυκό που πολλές φορές έχει αναδειχθεί η πιο σέξι γυναίκα, αλλά η Jessica Alba είναι πολλά περισσότερα. Εχει έξυπνες ιδέες. Και μία από αυτές την έκανε επιτυχημένη εταιρεία.

Ολα ξεκίνησαν όταν, πριν από επτά χρόνια, η Jessica Alba ήταν έγκυος στην πρώτη της κόρη. Δοκίμασε ένα δημοφιλές απολυμαντικό για μωρά, έβγαλε εξάνθημα. Και έχοντας περάσει ως παιδί η ίδια αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο εξαιτίας κρίσεων άσθματος μεταξύ άλλων, ήθελε να προστατεύσει την κόρη της από μία ανάλογη τύχη.

Τρομαγμένη λοιπόν από τα χημικά και τις τοξίνες, άρχισε να ψάχνει τι μπορούσε να κάνει.

53a9130fc33320244cba59a8

jessica-alba-rolling-out-joi-pearson_8

7604-jessica-alba-1920x1200-celebrity-wallpaper

Μετά από αρκετή έρευνα, ίδρυσε την Honest το 2012. Η εταιρεία σήμερα έχει αξία κάτι λιγότερο από ένα δισεκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με το Dow Jones VentureWire, ενώ τα κέρδη της πέρυσι ήταν 50 εκατομμύρια, ποσό που αναμένεται να τριπλασιαστεί φέτος όπως εκτιμά η Wall Street Journal.

Τα προϊόντα της ήταν αυτά που έψαχνε η σέξι ηθοποιός ως μητέρα για την κόρη της. Μη τοξικά, ασφαλή προϊόντα καθαρισμού για παιδιά και πάνες, κατά κύριο λόγο. Τα γραφεία της εταιρείας είναι στη Σάντα Μόνικα, στην Καλιφόρνια και μάλιστα τα έχει διακοσμήσει η ίδια η Alba.

honest1

honest4

honest2

honest5

honest3

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *