Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ελεύθερος ο παιδεραστής ηθοποιός που ασέλγησε σε τρία ανήλικα!

Μερικές φορές η δικαιοσύνη σε κάνει να αναρωτιέσαι πόσο δίκαιη είναι…Η είδηση πως ο Stephen Collins, ο γλυκός και συμπαθής οικογενειάρχης πάστορας από την all time classic σειρά «Στον έβδομο ουρανό», που προβαλλόταν πριν αρκετά χρόνια είναι παιδεραστής, σόκαρε ολόκληρο τον πλανήτη. Αφορμή στάθηκε ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τη συνάντησή του με έναν ειδικό, στον οποίο αποκάλυπτε το αρρωστημένο πάθος του -δήλωνε χωρίς καμία περιστροφή πως είχε ασελγήσει σε τρία παιδιά, 11 έως 13 ετών- και ζητώντας παράλληλα βοήθεια γιατί δεν μπορούσε με τίποτα να το αντιμετωπίσει και να το διαχειριστεί.

Οι Αρχές αναζήτησαν τα θύματά του, τα οποία όμως , αρνήθηκαν να προχωρήσουν σε μήνυση. Ένα κορίτσι μάλιστα από αυτά που σήμερα είναι μεγάλη γυναίκα, περίπου 50 χρονών, τόνισε πως ήθελε μόνο να μάθει ο κόσμος πως είναι παιδεραστής και άρρωστος και τίποτα άλλο.

Έτσι λοιπόν, επειδή η υπόθεση είναι παλιά –να σας θυμίσουμε πως συνέβη στα τέλη της δεκαετίας του 1970- και επειδή δεν υπάρχει επιθυμία για να κινηθεί κανείς δικαστικά, δεν θα πάρει τελικά το δρόμο της Δικαιοσύνης και ο ίδιος δεν θα τιμωρηθεί για όσα έκανε. Απίστευτο και όμως…αληθινό.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *