Απίστευτη γκάφα της Εύης Βατίδου στην πρεμιέρα της εκπομπής της

Μίλησε υποτιμητικά για πασίγνωστο μοντέλο…

Η Εύη Βατίδου ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο εκπομπή στο Ε, η οποία ονομάζεται “Summer Style”.

Στην πρεμιέρα, το πάνελ της εκπομπής σχολίασε μεταξύ άλλων και την εμφάνιση του παγκοσμίου φήμης μοντέλου Winnie Hallow στη χώρα μας, μαζί με τον σύντροφο της, με την παρουσιάστρια να εκφράζει δημοσίως το σοκ της για την στιγμή που την είδε από κοντά στη Μύκονο, αλλά και τα λόγια που χρησιμοποίησε προκειμένου να την δείξει στην μικρή της κόρη.

Η Εύη Βατίδου συγκεκριμένα είπε «Κοίτα, αυτή η κοπέλα είναι σαν αγελάδα». Για όσους δεν το ξέρουν να πούμε ότι η Winnie Hallow είναι το μοντέλο που εμφάνισε λεύκη στα 4 της χρόνια (αν και η Βατίδου διατηρεί τις αμφιβολίες της) και κατέκτησε παρά την ιδιαιτερότητα στο δέρμα της τις διεθνείς πασαρέλες όντας σήμερα ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα της παγκόσμιας showbiz. Δες εδώ την εμφάνισή της που έκλεψε τις εντυπώσεις στις Κάννες.

Η ίδια έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο America’s Next Top Model και έχει μιλήσει πολλές φορές για το bullying που έχει υποστεί στο σχολείο όπου μάλιστα συνήθιζαν να τη αποκαλούν «αγελάδα». Στη συνέχεια της συζήτησης το πάνελ προσπάθησε κάπως να μαζέψει την παρουσιάστρια η οποία μάταια επιχείρησε να διορθώσει τη γκάφα που είχε μόλις εκστομίσει.

Δείτε το απόσπασμα σε βίντεο στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *