Μερικές από τις πιο hot εμφανίσεις από την αρχή του MadWalk μέχρι σήμερα.
Το MadWalk 2018 by Serkova πλησιάζει! Στις 19 Μαρτίου έρχεται ο αγαπημένος θεσμός που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, έρχεται για 8η συνεχή χρονιά! Έλληνες σχεδιαστές μόδας συνυπάρχουν με τα μεγαλύτερα όνομα της μουσικής σε μια εκδήλωση που συνδυάζει δυναμικά live performances με ανατρεπτικά fashion shows.
Κάθε MadWalk ήταν μοναδικό αλλά σε αυτά τα 8 χρόνια είδαμε μερικές από τις πιο hot εμφανίσεις που έχουν μείνει χαραγμένες στην μνήμη μας. Αλλά ποιες ήταν αυτές οι εμφανίσεις και πού θα τις βρεις;
Μην ανησυχείς σου έχουμε τη λύση!
Πλέον μπορείς να τα δεις εύκολα και γρήγορα επειδή στα μαζέψαμε σε μία μοναδική playlist που έχει από την Άννα Βίσση, Demy, Sergey Lazarev, Stan, Τάμτα και άλλους πολλούς καλιτέχνες που άφησαν το στίγμα τους στο MadWalk.
Δες την playlist:
Madwalk 2018 by Serkova. Μόδα, στυλ, τάσεις, μουσική και ρυθμός, όλα αποκτούν μια μοναδική γεύση. Τη γεύση της Serkova.
News
Οι ΜΕΛΙSSES μας έκαναν να αγαπήσουμε την καραντίνα και όχι… με «Μισή Καρδιά»!
News
Light: Το νέο του hit «Anexartita» έγινε αμέσως hot στο Spotify!
News
Η Ιωάννα Μαλέσκου εκάνε χορό της κοιλιάς on air!
News
Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της Άννας Βίσση!