Αντώνης Ρέμος: «Αν είναι μάγκας ο Νότης ας κατέβει στον πολιτικό στίβο»

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Νότης Σφακιανάκης έχει κάνει αρκετές δηλώσεις που έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, από τον κόσμο, αλλά και από πολύ γνωστούς τραγουδιστές. Όλα ξεκίνησαν με ένα tweet του Αντώνη Ρέμου «Νότη Μαζέψου», πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν ο Νότης Σφακιανάκης έκανε δηλώσεις για την Χρυσή Αυγή. Μια αντιπαράθεση-κόντρα γεννήθηκε ανάμεσα στους δύο άνδρες και οι ανταλλαγή αναφορών συνεχίστηκε μέσα από συνεντεύξεις τους.

Ο Αντώνης Ρέμος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στα Παραπολιτικά, ρωτήθηκε για την Χρυσή Αυγή και τον Νότη Σφακιανάκη. Αρχικά, ο τραγουδιστής τόνισε σχετικά με το κόμμα: «Γίναμε νταήδες με τον νόμο. Είναι μια παρέα νταήδων που θέλουν να κάνουν μαγκιές. Το να αγαπάς τον τόπο σου δεν έχει καμία σχέση με το να είσαι φασιστικά εθνικιστής».

Λίγο πιο κάτω σχολίασε: «Ο Νότης δεν ξέρω τι έχει πάθει. Αντί να κάτσει να τραγουδήσει με την ωραία του φωνή και τα υπέροχα τραγούδια του, ψάχνει τρόπο να γίνει γραφικός. Είναι άξιο απορίας. Αν θέλει ν’ ασχοληθεί με την πολιτική, ας βγει μπροστά, ας μην κάνει υπερβολές στην πίστα. Ας κατέβει στον πολιτικό στίβο και ας κάνει τον μάγκα από εκεί πληρώνοντας και το τίμημα για όσα λέει».

One thought on “Αντώνης Ρέμος: «Αν είναι μάγκας ο Νότης ας κατέβει στον πολιτικό στίβο»

  1. zots 4ever says:

    καταρχας δεν ψηφιζει ο νοτης..κατα δευτερον πολιτικες συγκρισεις εκανε-ασχετα αν οι δημοσιογραφοι τα παρουσιασαν ως ηθελαν…..κατα τριτο κατα αντωνη πασχαλιδη πρεπει να μην μιλαμε!!!!ευγε

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *