Άνθιμος Ανανιάδης: «Δεν μου φαίνεται περίεργο να μου λέει ένας άνδρας να κάνουμε σεξ»

Ο Άνθιμος Ανανιάδης επέστρεψε για λίγο στην Ελλάδα, από τις Ηνωμένες Πολιτείες που βρίσκεται- και σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- για το φλερτ από άνδρες, τις ανήθικες προτάσεις και για το αν έχει υπάρξει σε σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα.

«Γελάω με το φλερτ από άτομα του ίδιου φύλου. Απαντάω: “Λίγο αργότερα”. Δεν κριτικάρω τίποτα και κανέναν. Παραμένω αυτό που είμαι. Υπάρχει ελευθερία. Έχω εκτίμηση σε όλους. Δεν μου φαίνεται περίεργο να μου πει ένας άντρας “Έλα να κάνουμε σεξ”. Είμαι ΟΚ, απλά δεν το κάνω. Είμαι σε άλλη φάση. Έχω φίλους γκέι και είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι. Έχω υποδυθεί τον γκέι σε ταινίες. Δεν παριστάνω ότι δεν έχω ταμπού. Απλά για μένα μετράει το περιεχόμενο και όχι το περιτύλιγμα», επεσήμανε στο περιοδικό ΟΚ! και την Ναταλία Αργυράκη.

Όσο για το αν έχει δεχτεί ανήθικες προτάσεις με αντάλλαγμα έναν ρόλο, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: «Δεν πιστεύω ότι μια δουλειά μπορεί να κριθεί από αυτό. Αν δεν έχεις ταλέντο, αν δεν έχεις κάτι να σε γουστάρουν, όσες ανήθικες προτάσεις να σου κάνουν, και όσα “όχι” να σου πουν, αυτό δεν αλλάζει. Το πόσα κρεβάτια θα κάνεις ή πόσες γκόμενες ή τύπους θα φιλήσεις ή θα κάνεις σεξ είναι στο “παραπέρα”. Ειδικά στην Αμερική.

Δεν το λέω για να καλύψω καταστάσεις, αλλά πραγματικά θα δείξει η πορεία του καθενός τι είναι, όσα πράγματα κι αν κάνει. Μπορεί να είναι χαζό να πας με κάποιον για να σου ανοίξουν πόρτες. Μπορεί να γυρίσουν και να πουν: “Κοίτα, αυτός ο μαλάκας πάει και κάνει αυτά τα πράγματα”».

Τέλος, εξομολογείται ότι δεν έχει θέμα με τις μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες. «Δεν βάζω τέτοιους περιορισμούς. Έχω υπάρξει και με 40άρα. Δεν θα σκεφτώ ποτέ την ηλικία», κατέληξε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *