Άνοιξε το “Haus Of Gaga” και το φόρεμα από ωμό κρέας έγινε έκθεμα!

“Haus Of Gaga” και το φόρεμα από ωμό κρέας

«Το διατηρήσαμε και το κάναμε παστό (το κρέας). Είναι cool και φέρνει πολλές μνήμες.» – Nicola Formichetti

Tο φόρεμα που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού για μήνες, πλέον μπορείς να το δεις από κοντά! Αυτό είναι 1 μόνο από τα αντικείμενα της έκθεσης “Haus Of Gaga” που εκτείνεται σε 148 τετραγωνικά μέτρα και άνοιξε χθες στο “Park Theater” του Las Vegas.

Τιμητική θέση ανάμεσα στα εκθέματα έχει το σύνολο από ωμό βόειο κρέας, για την εμφάνιση της Lady Gaga στα MTV Music Awards 2010, το οποίο συντήρησαν ειδικοί ταριχευτές.

«Είναι το προσωπικό μου αγαπημένο, υπήρχε τόσο απίστευτη αντίδραση την εποχή εκείνη, τόσο αμφιλεγόμενο», λέει ο Nicola Formichetti, επιμελητής του “Haus of Gaga”. «Το διατηρήσαμε και το κάναμε παστό (το κρέας). Είναι cool και φέρνει πολλές μνήμες.»

Αν είσαι fan της Lady Gaga μπορείς επίσης να δεις από κοντά την ενδυμασία που φορούσε όταν τραγούδησε το “Paparazzi” στα MTV Video Music Awards 2009, το φόρεμα Versace για την χοροεσπερίδας της ορκωμοσία του Barack Obama το 2013, το μεταξένιο φόρεμα Alexander McQueen από το video clip του “Alejandro” και τα γυαλιά με τσιγάρα από το μουσικό βίντεο του “Telephone”.

Ακόμα και η παρτιτούρα με τους στίχους του “I Will Never Love Again”, που έγραψε ο Bradley Cooper στην ταινία “A Star Born” βρίσκεται στην έκθεση πλάι στη βέρα που φορούσε η Lady Gaga.

Κι αν όλα αυτά δεν σε ενθουσίασαν στο “Haus of Gaga” θα υπάρχουν και κάποια είδη λιανικής πώλησης, με το brand “Enigma”. Ετοιμάζεις ταξιδάκι;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *