Ανοιχτή επιστολή του Justin Bieber στους φαν του

Την ανάγκη να απαντήσει σε όσα του καταλογίζουν τα ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα ένιωσε ο Justin Bieber, ο οποίος κοινοποίησε μια ανοιχτή επιστολή προς τους φαν του στην οποία ανέφερε:

«Έχω βαρεθεί όλα τα ψέμματα τα οποία κυκλοφορούν για μένα στα ΜΜΕ, ότι θα ξεκινήσω αποτοξίνωση ή ότι η οικογένεια μου είναι απογοητευμένη με εμένα. Η οικογένεια μου είναι κάτι παραπάνω από περήφανη για μένα ενώ το ότι θα εισαχθώ σε κλινική αποτοξίνωσης είναι απλά αστείο. Είμαι 19 χρονών, έχω ήδη 5 νούμερο 1 άλπουμ και έχω καταφέρει ήδη περισσότερα από όσα είχα ονειρευτεί. Είμαι ένα καλό άτομο με μεγάλη καρδιά και δεν νομίζω ότι αξίζω όλη αυτή την αρνητική κριτική. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσω εδώ. Είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη, θα μάθω από αυτά και θα ωριμάσω. Η δική σας αγάπη ωστόσο ξεπερνάει τα αρνητικά σχόλια. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ».

Η ανακοίνωση αρχικά περιελάμβανε και την απάντηση του νεαρού σταρ προς όσους τον συγκρίνουν με τη Lindsay Lohan. «Προς όσους με συγκρίνουν με τη Lindsay Lohan ας κοιτάξουν απλά τη φορολογική της δήλωση για το 2012», ανέφερε χαρακτηριστικά προκαλώντας την οργή της Lindsay η οποία σχολίασε πως η δήλωση αυτή εμπεριείχε κακία και ήταν αδικαιόλογητη αφού δεν τον είχε προκαλέσει ποτέ στο παρελθόν. Ο Justin Bieber λίγα λεπτά αργότερα αφαίρεσε αυτή τη φράση από την επιστολή και εξήγησε: «Κατάλαβα αμέσως ότι αυτό που είπα ήταν λάθος και δεν είχε σχέση με αυτό που εννοούσα.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *