«Άννα Βίσση The Legendary Recordings 1982 – 2019»: Η deluxe έκδοση που έρχεται σαν δώρο!

«Άννα Βίσση The Legendary Recordings 1982 - 2019»: Η deluxe έκδοση που έρχεται σαν δώρο!

Απόκτησε όλα τα album της αγαπημένης τραγουδίστριας αλλά και ακυκλοφόρητο υλικό.

Αυτά τα Χριστούγεννα μπορείς να κάνεις το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου, αρκεί να προλάβεις να είσαι μέσα στους 500. Τόσες είναι και οι deluxe εκδόσεις «Άννα Βίσση: The Legendary Recordings 1982 – 2019»!

Η υπέροχη flight case συσκευασία με το μοναδικό design, όπως άλλωστε αρμόζει στην αγαπημένη μας τραγουδίστρια, είναι το κόσμημα που θα σε κάνει να αισθάνεσαι περήφανος fannatic και όχι μόνο.

Μην ξεχνάς ότι η deluxe έκδοση περιέχει όλη τη δισκογραφία της τραγουδίστριας, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας έχει εξαντληθεί. Φυσικά περιέχει και υλικό το οποίο δεν κυκλοφόρησε ποτέ σε CD μέχρι σήμερα, όπως το τραγούδι “Είμαι το σήμερα και είσαι το χθες” , το οποίο κυκλοφόρησε μόνο σε βινύλιο το 1982, το τραγούδι “Κλαίω“, με το οποίο ήταν υποψήφια για τη Eurovision το 1989, τα ντουέτα της Άννας με το Νίκο Καρβέλα και πολλά ακόμη digital singles.

Είστε έτοιμοι να χορέψετε ξανά και ξανά κομμάτια όπως: “Φωτιά“, “Λάμπω“, “Ρε!“, “Αγάπη είναι εσύ” και τόσα άλλα;

Το «Άννα Βίσση: The Legendary Recordings 1982 – 2019» κυκλοφορεί είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία, στοe-shop της Panik Entertainment Group και σε δισκοπωλεία.

Μπορεί όμως να είσαι τυχερός και να το κερδίσεις μέσα από το διαγωνισμό του MAD TV. Δες τον τρόπο στο Instagram account μας.

https://www.instagram.com/p/B6Nd_GOAco9/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *