Ο Andrew Lloyd Webber συνεργάζεται με την Taylor Swift…

Ο Andrew Lloyd Webber συνεργάζεται με την Taylor Swift...

…στο νέο original τραγούδι “Beautiful Ghosts”, που θα ακουστεί στη νέα ταινία του θρυλικού musical “Cats”.

H νέα ταινία του θρυλικού musical CATS κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου. Το διάσημο musical κρύβει όμως και μια είδηση έκπληξη, η οποία κάνει ήδη το γύρω του διαδικτύου.

Ο Andrew Lloyd Webber έχει γράψει για την ταινία ένα νέο original τραγούδι με τίτλο BEAUTIFUL GHOSTS, το οποίο αρμηνεύει μεν στην ταινία η Francesca Hayward, θα το ακούσουμε δε από την Taylοr Swift στους τίτλους τέλους της, ενώ η ίδια πρωταγωνιστεί στην ταινία.

Τη σκηνοθεσία του musical υπογράφει ο βραβευμένος με OSCAR Tom Hooper και θα πρωταγωνιστούν οι Taylor Swift, James Gorden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Rebel Wilson και Francesca Hayward.

Για την ιστορία, το musical ξεκίνησε το ταξίδι του στο Λονδίνο το 1981 και έχει παιχτεί σε πάνω από 50 χώρες, σε 19 διαφορετικές γλώσσες και το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 81 εκ. θεατές, καθιστώντας το ένα από τα ιστορικότερα και πετυχημένα musical.

DID YOU KNOW?

Η Taylor Swift μπορεί να έγινε η μούσα του Andrew Lloyd Webber για τη νέα ταινία του musical CATS αλλά η τραγουδίστρια είχε δοκιμάσει αρχικά να πρωταγωνιστήσει στην ταινία (πάλι) του Tom Hooper LES MISERABLES, χωρίς όμως να τα καταφέρει!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *