Ανδρέας Γεωργίου: Θαυμάστριες του τα “χώνουν” στο Instagram!

Μέσα από τη συμμετοχή του στο Μπρούσκο, έγινε ένας από τους αγαπημένους του κοινού και η δημοτικότητά του αυξήθηκε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής του Μπρούσκο έχει ένα μεγάλο φαν κλαμπ, το οποίο φαίνεται να αντέδρασε σε μία φωτογραφία του ηθοποιού. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Ανδρέας Γεωργίου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, η οποία απεικόνιζε έναν άστεγο, γράφοντας τη λεζάντα «stylish».

stylish

Τότε, μερικές από τις followers του έγραψαν ότι δεν είναι ωραίο να «κοροϊδεύει» κάποιον που δεν έχει σπίτι να μείνει. «Είναι αστείο; το γεγονός ότι εσύ κάνεις τα ταξιδάκια σου , τρως το φαγάκι σου και έχεις μια στέγη να μείνεις, ενώ ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει την δυνατότητα να επιβιώσει σου δίνει την δυνατότητα να τον κριτικάρεις;; Συγγνώμη κιόλας αλλά με κάτι τέτοιους έχει παει μπροστά η χώρα μας… Λυπάμαι!», ήταν ένα από τα σχόλια.

Ο ηθοποιός κάποια στιγμή έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του γράφοντας: «Μια φωτογραφία μπορεί μόνο να κοροϊδέψει ρε παιδιά; Δεν μπορεί να είναι μια φωτογραφία που να μας θυμίζει ότι υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που δεν έχουν τα πιο απλά; Για να μην ξεχνάμε; Μην τρέχει πάντα το μυαλό μας στην ίντριγκα…».

Δείτε τη φωτογραφία με τα σχόλια

georgiou

 

maria

Πηγή: Peoplegreece.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *