Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα μπει στο στρατό ο Suho των EXO!

Είναι το τρίτο μέλος του συγκροτήματος που θα υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Ο Suho από τους EXO αναμένεται να μπει στο στρατό για να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία στις 14 Μαϊου και έτσι γίνεται το τρίτο μέλος του συγκροτήματος, μετά τους D.O. και Xiumin, που αναγκάζεται για δύο χρόνια να μείνει εκτός μουσικών υποχρεώσεων.

O Suho έκανε πρόσφατα και το solo ντεμπούτο του με το mini album Self Portrait”, το οποίο κυκλοφόρησε το Μάρτιο. Ωστόσο, καθώς είναι γεννημένος το 1991, έφτασε στο ανώτατο όριο ηλικίας για να ξεκινήσει την στρατιωτική του θητεία και έτσι αναγκαστικά «παγώνει» τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του για να μπει στρατό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mad TV (@mad_tv) on

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Suho, γράφοντας μια επιστολή σε fansite των EXO και λέγοντας πως: «Έχω κάτι να σας πω σήμερα, οπότε αναρτώ αυτό το post. Σύντομα, στις 14 Μαΐου, θα ξεκινήσω να υπηρετώ την υποχρεωτική στρατιωτική μου θητεία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα μου λείψουν πραγματικά πολύ όλοι οι EXO-L. Εύχομαι όλοι οι EXO-L, που με σκέφτονται και μου στέλνουν την αγάπη τους, να είναι πάντα υγιείς. Είμαι πραγματικά ευγνώμων και σας αγαπώ όλους.»

Καλή θητεία Suho!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *