Αυτή είναι η νέα wearable συσκευή της Microsoft! Συμβατή και με iPhone ή Android κινητά!

Η Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο fitness band επιβεβαιώνοντας έτσι τις πρόσφατες φήμες. Η νέα wearable συσκευή έρχεται με 10 «έξυπνους» αισθητήρες, ενώ μπορεί να συνεργαστεί τόσο με Windows Phone, όσο και με Android ή iOS συσκευές. Συγκεκριμένα, η συσκευή ενσωματώνει αισθητήρες θερμοκρασίας δέρματος και εφίδρωσης, φωτός περιβάλλοντος αλλά και υπεριώδους φωτός, λειτουργία GPS, ανιχνευτή καρδιακού παλμού, καθώς και επιταχυνσιόμετρο τριών αξόνων με γυροσκόπιο.

Ακόμη, διαθέτει μικρόφωνο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνεργασία με την Cortana (Windows Phone). Το Microsoft Band συνεργάζεται με οποιαδήποτε Bluetooth LE συσκευή.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, η νέα πρόταση της αμερικανικής εταιρείας διαθέτει οθόνη αφής 1.4 ίντσας με ανάλυση 320×106 pixels, λειτουργία δόνησης, δύο μπαταρίες των 100mAh που προσφέρουν 48 ώρες αυτονομίας (σε “κανονική” χρήση), ενώ η φόρτιση (φτάνει τη μιάμιση ώρα) πραγματοποιείται μέσω μαγνητικού φορτιστή USB.

Η συσκευή μπορεί να εμφανίσει ειδοποιήσεις και πληροφορίες από το smartphone του χρήστη, όπως εισερχόμενες κλήσεις, updates από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και πληροφορίες από εφαρμογές.

Το Microsoft Band θα διατεθεί σε τρία διαφορετικά μεγέθη, ενώ θα ξεκινήσει να πωλέιται αρχικά στις ΗΠΑ και με τιμή στα $199.

MS_Band_News_Image_02

πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *