Ανακαλύψτε το Spotify!

Τι είναι αυτό που ο Stan χαρακτήρισε ως το καλύτερο music service by far (@STAN_Official Tο Spotify είναι epic! Tο καλύτερο μουσικό service by far…ελπίζω να έρθει κι εδώ σύντομα! #cantwait #wewantSpotify);;…

Πρόκειται για το Spotify, την μουσική υπηρεσία streaming που έχει ήδη παραπάνω από 24 εκατομμύρια χρήστες σε περισσότερες από 30 χώρες, για την οποία τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει «χαμός» στα social media με πάρα πολλά posts για το πότε θα ξεκινήσει να λειτουργεί και στην Ελλάδα!

Στο εξωτερικό οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες, celebrities, πολιτικοί, άνθρωποι των media έχουν profiles στο Spotify (Justin Timberlake, Justin Bieber, Britney Spears, Rihanna, Ashton Kutcher, Madonna, One Direction, Barack Obama, Mark Zuckerberg, κ.α.) και δημιουργούν συνεχώς playlists για κάθε στιγμή της καθημερινότητας τους, τις οποίες μοιράζονται με τους followers τους. Μπορείς να δεις κάποιες από τις playlists εδώ: http://pinterest.com/spotcelebplay/music-celeb-spotify-playlists/

Πολλοί είναι και οι Έλληνες καλλιτέχνες & celebrities που έχουν ήδη ανοίξει τα προσωπικά τους profiles στο Spotify όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Δέσποινα Βανδή, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Demy, οι Playmen, ο Γιώργος Λεβέντης, ο Άλεξ Κάβδας, κ.α.

Το Spotify είναι μια πρωτοποριακή μουσική υπηρεσία streaming που δίνει στους χρήστες του πρόσβαση σε παραπάνω από 20 εκατομμύρια τραγούδια (ναι, καλά διάβασες!!!) με κορυφαία ποιότητα ήχου, 320kbps. Καθημερινά προστίθονται χιλιάδες τραγούδια από όλες τις μεγάλες δισκογραφίκές εταιρίες αλλά και από όλες τις ανεξάρτητες. Αυτό σημαίνει ότι έχεις την δυνατότητα να ακούσεις τα πάντα τόσο από το ξένο όσο και από το εγχώριο ρεπερτόριο.

Οι χρήστες του Spotify μπορούν να ψάξουν την αγαπημένη τους μουσική (τίτλος/άλμπουμ/καλλιτέχνης) να δούνε τις νέες κυκλοφορίες, τις προτάσεις και τις τάσεις βάσει των αναζητήσεων τους, να διαβάζουν τα βιογραφικά των καλλιτεχνών, να δημιουργήσουν στο profile τους λίστες με τα τραγούδια που τους αρέσουν, να φτιάξουν το προσωπικό τους ραδιόφωνο διαμορφώνοντας το με τις δικές τους μουσικές προτιμήσεις, αλλά και να μοιράζονται τη μουσική που αγαπούν με τους φίλους τους.

Επίσης το Spotify είναι social friendly, γιατί οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στο Spotify μέσω Facebook και να ακολουθήσουν τους φίλους τους, να μοιραστούν τη μουσική που ακούν στο Facebook & στο Twitter, να δημιουργήσουν το δικό τους community και να κάνουν follow λίστες φίλων τους, καλλιτεχνών και celebrities.

Μπορείς να έχεις πρόσβαση μέσω PC, MAC, Smartphones, Tablets, Internet TV (το Spotify υποστηρίζει τα λειτουργικά Windows, Android, IOS και πολλά ακόμα, ενώ από τις αρχές του 2012 υπάρχει και σε web browser version). Επίσης με το Spotify έχεις ακόμα και τη δυνατότητα να επιλέξεις ποιά playlists θέλεις να έχεις διαθέσιμα ακόμα και χωρίς να είσαι συνδεδεμένος στο internet (π.χ για το ταξίδι σου).

Αν το Spotify ερχόταν και στην Ελλάδα, σίγουρα θα άλλαζε τον τρόπο που ακούγαμε μουσική μέχρι σήμερα! #wewant #SpotifyinGreece

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *