Αλεξία Αλεξιάδου: Το συγκινητικό μήνυμα του συζύγου και της αδερφής της

Σοκ προκάλεσε το μεσημέρι της Τετάρτης η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Αλεξίας Αλεξιάδου από ανακοπή καρδιάς.

Ο χαμός της μαγείρισσας προκάλεσε θλίψη στη μητέρα της, η οποία βρίσκεται σε κακή κατάσταση, στην οικογένειά της, σε φίλους αλλά και απλό κόσμο που τη γνώρισαν μέσα από την παρουσία της σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Μέσα από το προσωπικό προφίλ της Αλεξίας Αλεξιάδου, ο σύζυγός της, Βαγγέλης Κιτσάκης, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασής τους, γράφοντας: «Εγώ και η οικογένεια μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμπαράσταση σας στην τρομερή αυτή συμφορά που μας βρήκε. Όμως εμείς την Αλεξία πάντα θα την έχουμε κοντά μας γιατί ήταν το πιο γλυκό πλάσμα του κόσμου.. Τώρα θα μας προστατεύει από ψηλά εκεί στις γειτονιές των αγγέλων. Καλό ταξίδι γλυκιά μου γυναίκα ……δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. και τα παιδιά σου θα τα βλέπεις να έχουν συνέχεια πρόοδο και να σου στέλνουν μόνο χαρές.
…..Β.Κιτσάκης».

alexia

Από την πλευρά της, η αδερφή της, Άντζυ, έγραψε κι εκείνη στον facebook της αδερφής της: «ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ. Η ΑΛΕΞΙΑ ΜΑΣ – Η ΜΑΜΑ ΜΑΣ- ΤΟ ΣΤΗΡιΓΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ …. ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ….. ΒΑΓΓΕΛΗΣ – ΧΑΡΑ – ΒΕΦΑ – ΓΚΑΤΣΒΥ…….»

alexia2

 

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *