Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο💒

Πώς θα είναι τα 2 νυφικά που θα φορέσει;
Η παίκτρια που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συµµετοχή της στο “My Style Rocks”, και ο αγαπημένος της θα παντρευτούν τον Ιούλιο, ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από τέσσερα χρόνια, όταν εκείνη δούλευε στην υποδοχή γνωστού νυχτερινού κέντρου στο Κολωνάκι. Η πρόταση γάµου, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, έγινε σε πολύ ροµαντική ατµόσφαιρα, στο κάστρο της Μονεµβασιάς, όπου βρέθηκαν την Πρωτοχρονιά για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Αλεξάνδρας.

Λίγες μέρες πριν το γάμο, η ίδια εξέφρασε τα συναισθήματά της για τη μεγάλη μέρα στη Real News: “Νιώθω πλήρης! Θέλω πολύ να γίνουν όλα όπως τα έχουµε σχεδιάσει εδώ και καιρό”, εξηγεί και συµπληρώνει: “Έχω λίγο άγχος γιατί δεν έχουν τελειώσει ακόµη οι προετοιµασίες, αλλά ο ενθουσιασµός επικρατεί. Πιστεύω θα είναι µια πολύ ωραία βραδιά µε πολλούς φίλους µας”.

Ο στολισµός και η διακόσµηση, θα κινηθούν σε µοντέρνο στυλ, όπως αποκαλύπτει η µέλλουσα νύφη. “Στον χώρο, στις µποµπονιέρες και σε διάφορα σηµεία θα επικρατεί το πλέξιγκλας”. Ο γάµος θα πραγµατοποιηθεί το Σάββατο 7 Ιουλίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο κτήµα «Le Chevalier», ενώ αµέσως µετά θα ακολουθήσει δεξίωση στον ίδιο χώρο.


“Για τη δεξίωση ετοιµάζουµε µια έκπληξη στους καλεσµένους µε ένα µοναδικό live από τραγουδιστή πρώτης γραµµής!”, αποκαλύπτει η Αλεξάνδρα. Κουµπάροι του ζευγαριού θα είναι ο παιδικός φίλος της Αλεξάνδρας από την Τρίπολη, Ηλίας Παπαδηµητρίου, ο συµφοιτητής του Αριστοµένη, Νίκος Τροµπούκης, η οδοντίατρος Έλενα Μακροπούλου, o καλός φίλος τους Θοδωρής Τσεβάς και η σχεδιάστρια µόδας Άννα Βενέτη.

Πώς θα είναι τα 2 νυφικά που θα φορέσει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;
Πού θα περάσουν το ταξίδι του μέλιτος;

Δείτε στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *