Θα γίνει ο γάμος του Alex Rodriguez και της Jennifer Lopez κατά τη διάρκεια του Superbowl;

Θα γίνει ο γάμος του Alex Rodriguez και της Jennifer Lopez κατά τη διάρκεια του Superbowl;

Ο πρώην παίκτης του μπέιζμπολ απάντησε εάν ο πρώτος χορός θα χορογραφηθεί από τη Λατίνα τραγουδίστρια.

Ο Alex Rodriguez ήταν καλεσμένος χθες στην εκπομπή του Jimmy Fallon και μίλησε για τις προετοιμασίες του γάμου του με την Jennifer Lopez. Η πρόταση γάμου έγινε τον Μάρτιο και από τότε το ζευγάρι οργανώνει την ημέρα του γάμου, η οποία όμως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Ο παρουσιαστής πρότεινε στο πρώην παίκτη του μπέιζμπολ να γίνει ο γάμος κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της τραγουδίστριας στο ημίχρονο του SUPERBOWL. Ο Alex απάντησε χαριτολογώντας, πως θα προτιμούσε 100 από 100 εκατομμύρια καλεσμένους, αν και θα γλίτωνε πολλά χρήματα αν χρησιμοποιούσε το event για την τέλεση του γάμου.

Όσον αφορά τις προετοιμασίες του γάμου, ο Alex δήλωσε πως το μόνο που χρειάζεται είναι να συμφωνήσει σε όλα και η Jennifer έχει αναλάβει τα πάντα. Σχετικά με τον πρώτο χορό στη γαμήλια δεξίωση, ο Alex παραδέχεται, πως η JLo είναι επαγγελματίας χορεύτρια αλλά και αυτός με δυο ποτάκια θα τα καταφέρει.

Ο Fallon βρήκε και έδειξε στον Alex, δήλωσή του το 1998, όπου ο παίκτης του μπέιζμπολ δήλωνε πως η Jennifer θα ήταν το ιδανικό του ραντεβού. Βλέποντας την προ 20αετίας δήλωση του, ο Alex σχολίασε: “Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα στην Αμερική”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *