Αγνώριστη η Adele στο εξώφυλλο του Rolling Stone

Με βρεγμένα μαλλιά και με φυσικό μακιγιάζ πόζαρε η 27χρονη τραγουδίστρια!


Σημειώνοντας περισσότερα από 100 εκατομμύρια views στο Youtube με το νέο της τραγούδι «Hello», η Adele εκτοξεύεται ξανά στην κορυφή. Μέσα σε μία εβδομάδα από την κυκλοφορία του, το τραγούδι έσπασε όλα τα ρεκόρ και έγινε το πιο δημοφιλές κομμάτι της χρονιάς.

Η 27χρονη τραγουδίστρια, στο πλαίσιο της δυναμικής δισκογραφικής επιστροφής της,  πόζαρε στο μουσικό περιοδικό «Rolling Stone», με βρεγμένα μαλλιά και φυσικό μακιγιάζ, δίνοντας την αίσθηση ότι μόλις βγήκε από το ντους.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το come back της, την επιτυχία αλλά και την σιλουέτα της. Γκρινιάζει όταν χρειάζεται να γυμναστεί και όπως, τόνισε, «δεν απολαμβάνει καθόλου», τις ώρες που βρίσκεται στο γυμναστήριο. Ωστόσο η νέα της δισκογραφική δουλειά, την παρακίνησε να επανέλθει στα κιλά της. «Επανήλθα στα κιλά μου, αλλά δεν είναι ότι μπήκα στο νούμερο μηδέν ή κάτι τέτοιο…», δήλωσε. Στη συνέχεια τόνισε, ότι ακόμα και αν αδυνάτιζε κάποια στιγμή στο μέλλον, δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να δείξει ποτέ το σώμα της.

 

H Adele όπως την ξέρουμε

onstage during the Oscars held at the Dolby Theatre on February 24, 2013 in Hollywood, California.

 

Δείτε την Adele στο εξώφυλλο στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *