Αυτοί θα είναι οι αντικαταστάτες του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλίδου

Η σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», που έκανε ρεκόρ θεαματικοτήτων την περσινή χρονιά, συνεχίζεται και φέτος με τεράστια απήχηση στο κοινό.


 

Από αρχές του καλοκαιριού γινόταν λόγος για την είσοδο ενός νέου ζευγαριού στη σειρά, το οποίο θα αντικαθιστούσε την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τον Πάνο Βλάχο.

Ο λόγος που το ζευγάρι – τόσο στη σειρά όσο και στη ζωή – θα αποχωρήσει είναι η επιθυμία του να δοκιμάσει τις υποκριτικές του δυνάμεις στη Νέα Υόρκη. Παρόλο που τώρα εμφανίζονται στη σειρά, τα συγκεκριμένα επεισόδια έχουν ήδη γυριστεί και μετά τα Χριστούγεννα το τηλεοπτικό κοινό θα υποδεχτεί τους αντικαταστάτες τους στη δημοφιλή σειρά.

ImageHandler

Δεν είναι γνωστό αν το νέο ζευγάρι θα πάρει τους ήδη υπάρχοντες ρόλους ή αν βάσει σεναρίου αποφασιστεί να δοθεί ένα τέλος στους υπάρχοντες χαρακτήρες και δημιουργηθούν δύο καινούργιοι, όμως τα πρόσωπα των ηθοποιών έχουν αποφασιστεί. Από τις αρχές του καλοκαιριού άρχισε να ακούγεται πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα είναι ο νέος άντρας στη σειρά, κάτι που έχει εδώ και καιρό επιβεβαιωθεί.

Tsimitselis2

Με το γυναικείο ρόλο, όμως, τα πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα.

δείτε την νέα γυναικεία παρουσία στην Μουρμούρα στην επόμενη σελίδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *