Αυτοί θα διαγωνιστούν στο επόμενο “Dancing with the stars”!

Θα είναι η 5η σεζόν του επιτυχημένου show χορού, από το οποίο έχουν προκύψει μεγάλα ταλέντα! Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα έχει και πάλι μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ η παραγωγή έχει ήδη μιλήσει με πάνω από 100 celebrities που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο project! Ανάμεσά τους οι Μαρία Κορινθίου, Νίκη Κάρτσωνα, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Μαρία Ηλιάκη ενώ βέβαιη θεωρείται και η συμμετοχή του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου αλλά και του Τόνι Σφήνου!

maria korinthiou

eirini papadopoulou

toni sfinos

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή έχει γίνει από το κανάλι κρούση και στις Τζένη Μπαλατσινού και Χρυσάνθη Ντάφλα. Όσο για τα backstage και το green room, λέγεται πως επικρατέστερη για την παρουσίαση είναι η Ευαγγελία Αραβανή, αν και η ίδια ακόμα δεν το επιβεβαίωνει.

doukisa nomikoy

Θα ακουστούν ακόμα αρκετά ονόματα, μιας και όπως φαίνεται οι υπεύθυνοι του καναλιού, θέλουν να κάνουν πολύ δυνατό casting για τον 5ο κύκλο του show! Στην παρουσίαση θα είναι και πάλι η Δούκισα Νομικού φυσικά, ενώ στην επιτροπή δεν αναμένεται να γίνουν αλλαγές, αν και υπήρχε επιθυμία για την παρουσία του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος, όμως, θα βρίσκεται τελικά στην επιτροπή του “Your face sounds familiar”!

Διαβάστε ακόμα:

Dancing With The Stars 5! Τα πρώτα ονόματα συμμετεχόντων και η κριτική επιτροπή!

Στο Dancing With The Stars εμφανίστηκε η Avril Lavigne

Το pole dancing της Britney

H Beyonce τρελαίνει το instagram με τη νέα της φωτογράφιση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *