Κάθε άλλο παρά την… πρωταγωνίστρια βλέπουμε σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές του «50 Αποχρώσεις Του Γκρι», όπως αποκάλυψε η ίδια!
«Υπάρχει ένα κοντινό την ώρα που χτυπάει τα οπίσθιά μου με την ζώνη. Αυτά δεν είναι τα οπίσθιά μου, γιατί εγώ δεν ήθελα να με χτυπήσει με την ζώνη», εξομολογήθηκε η Ντακότα Τζόνσον στην εφημερίδα «Daily Star», αναφερόμενη στην σκηνή με την οποία κορυφώνεται το φιλμ.
Το ποιά πήρε τον ρόλο «οπίσθια της Αναστάζια – Ντακότα» δεν μας το είπε η 25χρονη ηθοποιός, η οποία πρόσθεσε ότι η αγαπημένη της σκηνή είναι η στιγμή που η άβγαλτη φοιτήτρια χάνει την παρθενιά της από τον κ. Γκρέι.
Πάντως, η αποκάλυψη της πρωταγωνίστριας έφερε νέα… μουρμούρα, μετά τα παράπονα πολλών ότι η ταινία δεν ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό στα του βιβλίου.
Πηγή.
UNCATEGORIZED
Λευτέρης Πανταζής: Συγκινεί με το «Πώς περάσανε τα χρόνια» και το δημόσιο ευχαριστώ στον Γιώργο Χατζηνάσιο
News
Η ‘Ελενα Παπαρίζου ποζάρει ολόγυμνη για το εξώφυλλο του νέου της album!
News
MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure:
News
Δεν φαντάζεσαι πόσο κόστισε το video clip του “WAP”!