Αυτή είναι η απίστευτη μεταμόρφωση του Christian Bale!

απίστευτη μεταμόρφωση Κρίσταν Μπέιλ!

20 χρόνια μεγαλύτερος, με πολλά κιλά παραπάνω!

Ο ηθοποιός, Κρίσταν Μπέιλ μας έχει συνηθήσει σε δραματικές αλλαγές για τις ανάγκες των κινηματογραφικών του ρόλων αλλά αυτή τη φορά είναι αγνώριστος!

Ο 43χρονος ηθοποιός πήρε αρκετά κιλά για να υποδυθεί τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Ντικ Τσέινι στην ταινία «Backseat». Στην ταινία το σενάριο και τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο ‘Ανταμ ΜαΚκέι, ο Στιβ Καρέλ θα είναι ο πρώην υπουργός ‘Αμυνας των ΗΠΑ, Ντόναλντ Ράμσφελντ και ο Σαμ Ρόκγουελ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους. Και οι δύο ηθοποιοί αποθέωσαν τον Μπέιλ για την απίστευτη φυσική μεταμόρφωση.

«Δεν είναι μόνο το πολύ βάρος που πήρε αλλά προφανώς -ο Μπέιλ- ήθελε ο λαιμός του να είναι πιο χοντρός για τον ρόλο του Τσέινι γι’ αυτό κάνει ασκήσεις λαιμού, δεν θέλω να αποκαλύψω κανένα από τα μυστικά του ή οτιδήποτε άλλο, αλλά θα είναι ίδιος ο τύπος» είπε ο Καρέλ στο Collider.
Άλλη μία απόδειξη των δραμάτικών αλλαγών που κάνει ο Κρίσταν Μπέιλ για τους ρόλους του είναι η  περίπτωση στην οπόια έχασε σχεδόν 30 κιλά για το The Machinist το 2004 και στη συνέχεια απέκτησε αμέσως όγκο για να υποδυθεί τον Μπάτμαν στο «Batman Begins»

Δείτε τα βίντεο στην επόμενη σελίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *